Sport

Adrian Mutu, prezentat oficial la Dinamo! Ce atributii va avea fostul international la club?

Publicat: 14 oct. 2016
1
Adrian Mutu (37 de ani) a fost prezentat azi oficial la Dinamo. Fostul atacant al gruparii din stefan cel Mare a afirmat ca este încântat de faptul ca i s-a dat ocazia sa îsi înceapa o noua cariera la clubul care l-a lansat în fotbalul mare.

„E o onoare pentru mine sa debutez într-un post asa important si sper sa fac treaba. În sfârsit reusesc sa colaborez cu nea Ando…dupa atâta timp. Din postura de conducator si antrenor, nu m-am gândit la asta pâna acum. E Dinamo, unde am crescut, ma bucura foarte mult si acest fapt. Am regasit aici multi prieteni si abia astept sa intru în pâine si sa ajut clubul Dinamo sa ajungem la alt nivel”, a declarat Adrian Mutu. Noul manager general al lui Dinamo a fost întrebat de jurnalisti care vor fi atributiile sale al clubul finantat de Ionut Negoita.
 

„O sa am diverse atributii, dar vi le spun pe cele mai importante. Sunt director general la Dinamo si o sa am multe de facut. În primul rând trebuie sa am grija de prima echipa. O sa am grija si de academii si de echipa a doua, vrem sa fie magazinul nostru de talente pentru prima echipa. Academiile fac deja o treaba buna, dar vrem mai mult. Vreau sa fac schimb de experienta cu alte cluburi din lume, mai avansate la nivel de juniori. Stabilitatea primului lot si îmbunatatirea în functie de cerintele antrenorului principal. Încercam sa avem o stabilitate, în ultimul an au plecat 13 jucatori, au venit tot atâtia. Vrem sa facem o echipa competitiva pentru nea Ando si sa ne îndeplinim obiectivele. Prin relatiile pe care le am sper sa aduc alti sponsori la Dinamo, sa fie alaturi de domnul Negoita, care a facut o treaba foarte buna, dar are nevoie de ajutor pentru a trece la un alt nivel. Poate si un investitor, care are aceleasi idei cu noi. Domnul Negoita a încercat sa creeze stabilitate în ultimii ani. Eu sunt la început, nimeni nu s-a nascut învatat. Ma bucur ca am lânga mine o echipa de baieti care ma ajuta. Am primit o sumedenie de informatii în ultima vreme si încerc sa le asimilez. În saptamânile viitoare vom avea antrenori veniti de afara care sa evalueze toti antrenorii de la echipele de juniori. Vrem sa câstigam tot, vrem sa facem o treaba buna, asa cum face Bratu cu juniorii A”, a mai spus Adrian Mutu.
 
Mutu a fost întrebat daca regreta ca nu a avut ocazia sa se retraga din cariera de fotbalist de la Dinamo. „Mi-as fi dorit sa ma retrag din cariera de fotbalist de la Dinamo, dar altele erau planurile atunci. Nu a fost nicio problema, acum înteleg care este politica clubului, cu jucatori tineri”, a încheiat Mutu.Adauga un comentariu