Actualitate

Adrian Mutu recunoaște de ce a divorţat, de fapt, de Alexandra Dinu: „Simțeam o senzație de sufocare”

Publicat: 15 iun. 2022
Adrian Mutu divorţat Alexandra Dinu
Adrian Mutu recunoaște că relația cu prima soție, Alexandra Dinu, nu a mers din cauza tinereții

În paginile cărții sale autobiografice, Adrian Mutu povestește și motivul pentru care a divorţat de Alexandra Dinu, la numai doi ani de la căsătorie. Fostul mare fotbalist și-a lansat cartea „Revenirea din infern” odată cu retragerea oficială din sportul-rege. În prezent, Adrian Mutu și Alexandra Dinu au o relație bună, selecționerul precizând că este mulțumit de educația pe care fosta soție i-a dat-o lui Mario, copilul lor.

Adrian Mutu şi Alexandra Dinu au format, cu siguranţă, unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul autohton la începutul anilor 2000. Cu toate acestea, mariajul lor nu a trecut proba timpului și s-a încheiat după numai trei ani.

Adrian Mutu recunoaște de ce a divorţat de Alexandra Dinu

Adrian Mutu și Alexandra Dinu au fost căsătoriți între 2000 și 2003, iar rodul iubirii lor, Mario, are, astăzi, aproape 20 de ani. „Briliantul” a dezvăluit, recent, în cartea sa autobiografică, motivul divorțului. Și este unul singur şi foarte important: tinereţea. În plus, statutul de persoane publice pare că i-a copleşit şi a grăbit sfârşitul relaţiei.

„Ne-am întâlnit și a fost dragoste la prima vedere. Tineri, foarte tineri, eu 21, ea 19! Abia plecasem în Italia, Alexandra rămânea în țară, era greu. Însă relația avansa, așa că am început să ne gândim la căsătorie și, după șase luni, am făcut acest pas. Voiam ca Gică Hagi și soția sa, Marilena, să ne fie nași. Era idolul meu. Au acceptat să ne fie părinți spirituali și în august 2000 ne-am căsătorit.

A fost o iubire fulgerătoare, de adolescenți, aș spune chiar de copii. Dacă mă uit înapoi, cred că la această vârstă un bărbat nu e copt, mai are de mâncat mămăligă. Atenție, nu spun că cei care se căsătoresc de tineri nu au șanse să rămână împreună, dar la noi nu a funcționat! Fiecare avea jobul său, eram vedete, simțeam presiune peste tot pe unde mergeam. Presa era după noi, simțeam, așa, ceva ca o senzație de sufocare. Nu jucam, viitorul meu era incert și lucrul ăsta mă apăsa. Relația nu a mers din cauza tinereții”, a scris fotbalistul în „Revenirea din Infern”.

Odată cu retragerea oficială din fotbal, Adrian Mutu, în vârstă de 43 de ani, și-a lansat și cartea autobiografică „Revenirea din infern”.

În ce relaţii au rămas Adrian Mutu şi Alexandra Dinu

Recent, invitat în podcastul lui Măruță, fostul mare fotbalist dezvăluia că în prezent are o relaţie bună cu fosta lui soţie şi că este mulţumit de educaţia pe care i-a dat-o fiului lor, Mario.

„Nu îți e ușor după ce te desparți. Normal că am suferit, cum suferă orice puști la 21-22 de ani. După aia, bineînțeles că începi să cunoști alte fete și totul trece. Acum vorbim, suntem în relații bune, nu avem nicio problemă. Suntem și apropiați de vârstă, ne-am maturizat amândoi. Și Alexandra are viața ei, are o nouă relație, e fericită, e ok, sper și ea să facă pasul a doua oară, cât mai curând.

Spre fericirea ei spun asta, nu știu dacă va mai fi mamă, pentru că nu o văd așa convinsă și are și ea spre 41 de ani acum. Nu știu dacă va mai face copii, întrebați-o pe ea. A avut grijă de Mario, i-a dat o educație bună, și-a făcut treaba, ca să zic așa. Acum, probabil a venit și timpul să se gândească puțin la ea”, a mai dezvăluit Adrian Mutu.
Adauga un comentariu