Actualitate

Adrian Nartea, protagonistul din Vlad, are o familie superba

Publicat: 02 apr. 2019

Adrian Nartea este protagonistul noului serial de la Pro TV – ‹‹Vlad››, unde interpreteaza un Monte Cristo modern. Insa, in viata reala indragitul actor este la 36 de ani un om implinit. Are o cariera de succes si o familie superba.

Adrian formeaza un cuplu cu fostul manechin Alina Ferinceac de aproape 10 ani si au impreuna o fetita minunata, Mara, in varsta de trei ani.

Protagnistul din filmul "Vlad" a marturisit ca el si sotia sa sunt cei care se ocupa exclusiv de fiica lor, fara ajutorul parintilor sau al vreunei bone. "Nu avem bona. Socrii sunt la Suceava, iar ai mei sunt la Brasov. Nu am vrut bona pentru ca ne-am dorit sa avem noi grija de ea", a declarat Adrian Nartea, in emisiunea Vorbeste lumea.

Au trecut aproape 10 de cand cei doi s-au cunoscut, insa Adrian Nartea (36 de ani) isi aminteste foarte bine ziua cand a vazut-o pentru prima data pe Alina Ferinceac (32 de ani). Soarta a facut ca cei doi sa se intalneasca in Tunisia, in 2010, unde cei doi au fost protagonistii unei sedinte foto pentru un proiect. Pe atunci, Adi activa si el in modelling. Dupa sedinta foto, cei doi au facut schimb de numere de telefon, iar de acolo povestea lor s-a scris in mod natural.

"Bineinteles ca-mi amintesc (cum ne-am cunoscut)! A fost pe teren neutru, in Tunisia, am avut un job impreuna acolo. Eu venisem de la Bucuresti si ea de la Milano, am pozat, in job eram un cuplu si am rezonat. Ne-am inteles din prima si incet-incet am inceput sa ‹‹construim››, cu pasi mici… Sunt noua ani de atunci!", ne-a declarat recent intr-un interviu Andrei Nartea.

Cei doi si-au unit destinele in august 2014, la Brasov, orasul natal al actorului. Un an mai tarziu, au anuntat venirea pe lume a fiicei lor, Mara, care este cea mai mare bucurie a lor. Adrian recunoaste insa ca el si-ar mai dori un copil, dar inca mai negociaza cu frumoasa lui sotie.

"Eu as mai vrea un fratior pentru ea, negociem", a mai spus Adrian.

Adauga un comentariu