National

Adrian Nastase, internat intr-un spital din Franta

Publicat: 21 mart. 2015
1

Fostul presedinte al PSD, Adrian Nastase, are probleme de sanatate. Acesta se afla internat la o clinica din Franta.

„De mai mult timp, facusem o rezervare la o clinica din Franta, pentru o ratiune medicala.”, a anuntat Adrian Nastase, citat de Stiri pe Surse.

Eliberat conditionat

In 21 august 2014, Adrian Nastase a plecat din Penitenciarul Jilava, dupa ce Tribunalul Ilfov a decis, definitiv, ca el sa fie eliberat conditionat, pentru ca a executat o treime din pedeapsa de patru ani si sase luni de inchisoare.

Instanta a respins atunci contestatia Directiei Nationale Anticoruptie si a mentinut decizia Judecatoriei Sectorului 4, prin care s-a stabilit ca fostul premier Adrian Nastase sa fie eliberat conditionat. Tribunalul Ilfov a dispus la acel moment punerea de indata in libertate a lui Adrian Nastase.

Nastase a executat efectiv 500 de zile de pedeapsa, respectiv 228 de zile din pedeapsa primita in dosarul „Zambaccian” si 272 din condamnarea dispusa in „Trofeul calitatii”. La acestea s-au adaugat 105 zile considerate executate ca urmare a muncii prestate, respectiv elaborarea unor lucrari stiintifice. Astfel, s-a considerat ca Nastase a executat 605 zile din pedeapsa.

Comentarii
  • au pus sanatatea din rominia la pamint si acum cu banii furati se trateaza in strainatate . dar noi noi care am muncit si am facut spitale am scolarizat doctori care acum fug in strainatate unde ne tratam mai hotilor sau noi putem muri daca n-am furat ca voi ???????? HOTILOR NENOROCITI VOI SI NEAMUL VOSTRU DE POTLOGARI!!!!! ATI FURAT TOT SI ACUM AVETI INCA CURAJ SA VORBITI PE BLOG PE TELEVIZOR NEAM DE NAPIRCA CE SUNTETI.

Adauga un comentariu