National

Adrian Nastase, numaratoare inversa pentru eliberare

Publicat: 04 aug. 2014
1

A inceput numaratoarea inversa pentru Adrian Nastase, care spera sa fie eliberat conditionat din inchisoare. Dupa ce Judecatoria Sectorului 4 a decis ca fostul premier poate pleca acasa, procurorii DNA au contestat decizia, iar acum au intocmit si motivarea pe care o vor trimite astazi instantei. Ramane ca magistratii sa stabileasca data la care se va judeca recursul.

Citeste si: SCRISOAREA EMOTIONANTA, trimisa de DANA NASTASE sotului ei in inchisoare

Demersul procurorilor vine in contextul in care in 23 iulie, judecatorii de la Sectorul 4 au admis solicitarea lui Adrian Nastase de a fi eliberat conditionat. Judecatorii spun ca au decis eliberarea conditionata datorita comportamentului pe care fostul premier l-a avut in detentie. Mai mult, magistratii au aratat ca „exista premisele ca timpul executat a fost suficient pentru reeducarea condamnatului si ca acesta, prin participarea activa la programele desfasurate in vederea pregatirii graduale pentru liberare, si-a format si consolidat o atitudine corecta fata de valorile sociale, fata de ordinea de drept si fata de regulile de convietuire sociala. Scopul preventiv si educativ al pedepsei a atins, mai sustin judecatorii. Tot ei afirma ca functiile de exemplaritate si eliminare temporara ale pedepsei au fost indeplinite, astfel incat in viitor Adrian Nastase sa se incadreze intr-o viata normala, parasind campul infractional”.

Citeste si: Adrian Nastase va fi ELIBERAT CONDITIONAT

Adrian Nastase a fost incarcerat la inceputul acestui an dupa ce a fost condamnat pentru coruptie, in dosarul Zambaccian.

Comentarii
  • Din mass media : ” adrian nastase ,este singurul ministru care a reusit performanta sa //fure// peste un miliard de dolari ” – Un gunoi ,golan ,tradator de tara si neam [ cancerul si Penitenciarele sa i manance toata fam. de blestemati ] Dupa ce l arunca afara din puscarie (mananca prea mult buhaiul ! ] ,apare in Universitati profesor ; daa , preda arta tradarii ,jafului cu acte in regula ,samd !

Adauga un comentariu