National

Adrian Nastase: OBSERVATII “pentru reprezentantii PDL care merg la televizor”

Publicat: 27 sept. 2012
1

Fostul premier, Adrian Nastase, posteaza pe blog cateva observatii  “pentru reprezentantii PDL care merg la televizor” si vorbesc despre Oltchim, el spunand despre acestia ca “repeta textele pe care le primesc in message-box”.

“Am observat ca reprezentantii PDL, care merg la televizor, sunt foarte disciplinati si repeta, cu religiozitate, textele pe care le primesc in message-box. Era firesc, in aceste conditii, sa repete, ca niste papagali, ca, pentru ce s-a intamplat, in cei 8 ani ai regimului Basescu, la Oltchim, de vina este >”, scrie fostul premier, care face referire la un articol din 19 septembrie din Ziarul Financiar, pentru a nu mai fi citat ca participant la dezastrul de la Oltcmim.

“Ca sa nu complicam inutil lucrurile, redau, mai jos, tabelul cu cifra de afaceri profit/pierderi de la Oltchim, din ultimii 12 ani (deci inclusiv din timpul „guvernarii Nastase”). Tabelul este preluat din Ziarul Financiar, din 19 septembrie, din articolul „Cine ar trebui sa plateasca pentru situatia dezastruoasa de la Oltchim Ramnicu Valcea” (autori A. Chirileasa, si A. Cojocar)”, scrie fostul premier, publicand pe blog tabelul cu evolutia rezultatelor financiare ale Oltchim Ramnicu Valcea din 2001, pana in 2012.

Sursa: ghimpele.ro

Adauga un comentariu