Actualitate

Adrian Nastase s-a impuscat in zona gatului

Publicat: 20 iun. 2012

UPDATE: Adrian Nastase este constient, insa starea lui nu este buna deoarece un glont i-a atins o artera si va fi supus unei operatii chirurgicale.

UPDATE: O echipa intreaga evalueaza starea fostului premier. Glontul a ramas in zona gatului, si in momentul de fata se realizeaza o tomografie pentru a fi extras.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a fost la spitalul Floreasca sa vada situatia lui Adrian Nastase, dar a fost foarte rezervat in declaratii privind starea in care se afla Adrian Nastase.

UPDATE: Adrian Nastase s-a impuscat cu un pistol de calibru 9 si are 3 plagi impuscate

UPDATE: Adrian Nastase este internat la spitalul Floreasca din Bucuresti! El s-a speriat in momentul in care a vazut politistii care au venit sa-i arate mandatul si sa il aresteze. Starea sa nu este tocmai buna.

UPDATE: Adrian Nastase a fost scos din locuinta din Zambaccian in ambulanta, pe targa, avand ochii inchisi, acoperit cu o patura albastra si avand un fular in jurul gatului.

Un foc de arma s-a auzit miercuri noaptea din casa lui Adrian Nastase. Fostul premier a vrut sa se SINUCIDA, spun sursele citate. El a fost scos din casa pe targa si transportat la spital cu ambulanta.

Adrian Nastase s-a impuscat in zona gatului. Nu se stie daca viata ii este pusa in pericol.loading...

Adauga un comentariu