Eveniment-Social

Adrian Nastase: UE a la carte

Publicat: 26 feb. 2016
1

Adrian Nastase a revenit pe blogul personal cu o postare in care, pe scurt, vorbeste despre modul in care este sabotata Uniunea Europeana si proiectul ce viza construirea Statelor Unite ale Europei. Iata, mai jos, ce a scris acesta pe blog.

„Va atentionez, ceea ce veti citi s-ar putea sa va afecteze emotional. Uniunea Europeana a fost creata pentru a realiza, gradual,  standarde COMUNE in domeniul carbunelui si otelului, al politicilor comerciale, al monedei, al politicilor de securitate. Nu insist. Ideea era de a se construi, in final, o federatie – Statele Unite ale Europei. Incet-incet, proiectul a fost sabotat.

Mai intai, la nivelul Constitutiei proiectate, apoi in ceea ce priveste aspectele bugetar-fiscale (tarile mai importante nu respecta regulile referitoare la deficite), sau ale politicilor agricole, libertatii de miscare a capitalurilor, a persoanelor. Marea Britanie da lovitura finala acestui proiect. Probabil ca Rusia si SUA sunt multumite. Si Romania pare sa fie. „Suntem parte a solutiei”, spunea presedintele Johannis. Adica, facem parte din cei care platesc masa. Oricum, Uniunea Europeana devine o organizatie cu meniu a la carte. Fiecare incepe sa „comande” ce doreste. Romania, spre exemplu, a comandat MCV-ul”.
Adauga un comentariu