National

Adrian Porumboiu, executat silit de Fisc

Publicat: 18 feb. 2015
1

Bunuri in valoare de peste un milion de euro ale firmelor detinute de omul de afaceri Adrian Porumboiu au fost scoase la licitatie publica de catre Finantele Publice in contul unor datorii la bugetul de stat ale societatii Comprest SA Vaslui, care nu a respectat un grafic de esalonare a debitelor.

Potrivit anuntului publicat pe site-ul ANAF, un numar de 97 de bunuri mobile ce apartin societatilor Comprest SA, Comcereal SA, R-Agro Falciu, Agrocomplex SA Barlad si Ilvas SA Vaslui vor fi scoase la vanzare, prin licitatie publica, pe 19 februarie, la sediul Administratiei Judetene a Finantelor Publice (AJFP) Vaslui, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Toate bunurile scoase la licitatie, evaluate la 5.385.296 lei, au fost puse sub sechestru asiguratoriu sau ca ipoteci mobiliare in perioada 2011-2014, in urma stabilirii unui grafic de esalonare a datoriilor la bugetul de stat pentru societatea Comprest SA Vaslui.

„Toate aceste bunuri au fost scoase la licitatie in urma constatarii pierderii valabilitatii esalonarilor si amanarilor la plata acordate societatii Comprest SA Vaslui. Vanzarea bunurilor are ca scop recuperarea obligatiilor fiscale ramase nestinse. In fapt, societatea in cauza nu a respectat termenele de plata, suma lunara ce trebuia achitata la bugetul de stat fiind de aproximativ 40.000 de lei”, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX directorul adjunct al AJFP Vaslui, Minodora Dumitriu, scrie zf.ro.





Adauga un comentariu