Cancan

Adrian Sînă și Anca Serea au vorbit despre viața de cuplu. „Atunci când ai o familie…”

Publicat: 01 oct. 2021

Adrian Sînă și Anca Serea sunt unul din cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au șase copii împreună cărora le acordă maximă atenție și nu exclud varianta de a mai face un copil. Cu toate că majoritatea timpului le este ocupat de cei mici, Adrian și Anca găsesc momente și pentru ei.

De curând, Anca Serena a impărtășit cu fanii ei de pe Instagram cum decurge viața de cuplu atunci când există șase copii la mijloc.

Adrian Sînă și Anca Serea sunt niște părinți responsabili

Anca Serea le-a spus internauților faptul că relația cu partenerul de viață este extrem de importantă, iar momentele de intimitate nu trebuie să lipsească. Adrian Sînă și Anca Serea petrec în fiecare săptămână câte o seară singuri în care se bucură de compania celuilat.

„Zilele acestea am petrecut mult timp în doi, alături de Adrian, și pentru că multe persoane m-au întrebat, vă voi explica în continuare mai în detaliu. Chiar dacă poate v-am mai spus și în trecut timpul petrecut în cuplu este deosebit de important deoarece menține o relație sănătoasă.

Atunci când ai o familie, adică când apar copiii, prioritățile se schimbă și ajungi, fără să vrei, prins într-o rutină obositoare între muncă și casă. Noi în cuplu ne alocăm în fiecare săptămână cel puțin o zi în care ieșim în oraș singuri și încercăm, pe cât posibil, să avem și câteva zile de vacanță în doi.”, a spus Anca Serea.

Anca Serea: „Nu este suficient să îi spui unui om că îl iubești”

În cadrul discuției, Anca Serea a mai spus faptul că este extrem de important ca în viața de cuplu să îți arăți iubirea prin tot felul de gesturi. Indiferent de situație și de context relația de cuplu trebuie întreținută și alimentată în permanență.

„Nu vă imaginați că este ușor, chiar dacă multe persoane își imaginează că am foarte multe ajutoare, adevărul este că doar mama uneori și bona Leei sunt cele care au grijă de copii. Însă cred că dacă noi am reușit și voi puteți reuși. Nu îmi imaginez că dețin rețeta fericirii în cuplu, dar știu că nu este suficient să spui unui om că îl iubești, trebuie să îi și arăți și să ai parte de momente de liniște și tandrețe cu acesta.”, a mai spus Anca Serea.

Drama prin care a trecut Anca Serea

Într-un interviu pentru Pro TV, Anca Serea a vorbit despre cea mai mare dramă a vieţii sale: pierderea soţului. Este vorba despre omul de afaceri Filip Poplingher, care a murit în anul 2010.

”Am primit vestea cumplită că nu mai are mult de trăit. Eram foarte tineri. Viața mea am crezut că o să se oprească atunci când viața lui a încetat. E clar că eu și copii suntem marcați. Dragostea nu se pierde. Un om care te-a iubit odată, sigur te va proteja mereu”, a mărturisit Anca Serea în urmă cu mai mulţi ani la Pro TV.

Înainte de a deveni soția lui Adrian Sînă, Anca Serea a fost căsătorită ani buni cu omul de afaceri Filip Poplingher și au adus pe lume doi copii, David și Sarah. Filip a fost răpus de o boală cruntă, leucemia.
Adauga un comentariu