Cancan

Adrian Uzum a murit la doar 37 de ani. Artistul era un apropiat al familiei Simonei Halep

Publicat: 19 feb. 2021
Adrian Uzum canta alaturi de formatia sa
Interpretul Adrian Uzum a murit la doar 37 de ani dupa ce a luptat mai mult timp cu o maladie ingrozitoare

Interpretul de muzică armânească Adrian Uzum a murit la doar 37 de ani. Acesta era un apropiat al familiei tenismenei Simona Halep. Tânărul suferea de o maladie care până la urmă i-a adus sfârşitul.

De curând, Simona Halep a postat un mesaj prin care cerea ajutor pentru prietenul său din Constanța.

„Artistul are nevoie URGENT de ajutorul TUTUROR, cei interesați putând face donații în contul RO91RNCB0614150383520003, deschis pe numele Luiza Uzum, la Banca Comercială Română”, scria în mesajul postat de Simona Halep pe Instagram.

Adrian Uzum a murit

Moarte interpretului de muzică armânească a fost anunţat de către colega de trupa a acestuia Denişa Răchită. Aceasta a postat un mesaj emoţionant pe care l-a postat pe rețelele de socializare.

„Nu îmi vine să cred….Încă nu conștientizez că despre tine e vorba, omul meu de bază!Astăzi ai pierdut lupta cu boala asta perversă…Cine s-ar fi gândit?

Mi-ai promis că te întorci acasă, că vom continua ce-am început…te-ai stins prea repede… ne-ai lăsat singuri, ai nimănui…M-ai creeat și m-ai format în aşa fel încât să-ți fiu variantă feminină, m-ai îmbărbătat și se pare că mi-ai predat ștafeta…

Nu-i nimic. Îți promit că tot la fel voi fi și mâine și peste ani și ani. Voi ceda abia atunci când voi ajunge în locul tău! Am să-ți duc mai departe numele, până în pânzele albe!

Îți promit să te fac mândru și te rog să mă și cerți când mai greșesc, ca până acum! Îți promit și că îl iau pe băiatul tău sub aripa mea,va cânta cu mine pe scenă și îl voi crește așa cum m-ai crescut tu pe mine, dorința ta cea mai mare…

Frățiorul meu frumos… sufletul nostru… Omul nostru bun și mâlos…Drum lin către îngeri, comoara noastră! Nu te vom uita niciodată… ca tine nu se mai naște…”, a scris artistă.

Ultimul mesaj postat pe Facebook de Adrian Uzum

Într-o postare din 10 februarie, care este și ultima din această viață, acesta a transmis un mesaj încurajator în care susținea că va face tot posibilul pentru a învinge boala și a se întoarce acasă.

„Astăzi am început terapiile pentru toată tâmpenia asta pe care o voi nimici în cel mai scurt timp pentru că vreau să vin acasă să ne revedem cu drag şi să ne reapucăm de lucrurile frumoase pe care ştim să le facem împreună…..

Vă pup şi vă iubesc necondiţionat pe toţi şi vă rog din inimă şi din sufletul meu să mă iertaţi încă odată că v-am pus pe voi toţi într-o postură atât de urâtă”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Simona Halep a fost eliminată de la Australian Open în urmă cu trei zile de către Serena Williams. Artistul de muzică armânească era un apropiat al familiei tenisemeni.

Tenismena a mai pierdut la finele anului trecut o persoana draga.

Adauga un comentariu