Magazin

Adriana Bahmuteanu continua dezvaluirile: Nu am vazut NICIODATA BANII lui Prigoana si nici nu o sa-i vad

Publicat: 20 aug. 2012
1
Adriana Bahmuteanu nu a fost o sotie intretinuta. Satula sa fie acuzata ca a trait pe banii politicianului, Bahmu da din casa. Invitata intr-o emisiune la B1 TV, in weekend, vedeta a spus ca nu s-a bucurat alaturi de Silviu Prigoana de luxul pe care il banuie lumea.
„Eu nu am vazut banii lui Prigoana si nici nu o sa-i vad”, a povestit Adriana Bahmuteanu care se lupta cu Silviu Prigoana pentru custodia celor doi baieti pe care ii au impreuna.
Mai mult, potrivit ziarului National, Bahmu a explicat si ca „functia” de „sotie a patronului” nu i-a adus un castig financiar fabulos, chiar daca jurnalista a fost vreme indelungata directoare a postului Etno Tv.
„Eu am avut salariul unui reporter de la o televiziune, nu mai mult”, a povestit jurnalista, care a fost inlocuita la carma televiziunii de Varu’ Sandel, actorul Alexandru Pop.
In urma cu doua saptamani, Adriana Bahmuteanu a plecat de acasa cu cei doi copii ai sai, pentru ca baietii sa nu mai asiste la certurile dintre ea si Silviu Prigoana. Dupa ce a stat cateva zile la pensiunea finului sau situata in apropierea Capitalei, vedeta TV s-a mutat intr-o vila inchiriata pentru o perioada de un an in orasul Pantelimon, Ilfov. Intre timp, deputatul PDL Silviu Prigoana, si-a dat sotia, pe Adriana, in judecata, cerand emiterea unui ordin de protectie a copiilor.
Adauga un comentariu