Stiri si curiozitati

Adriana Bahmuteanu: «Copiii au crescut, au fite, vor lucruri scumpe. Sa le ia Prigoana»

Publicat: 15 apr. 2019
3

E din nou razboi pe viata si pe moarte intre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana. Vedeta a primit o lovitura dura zilele trecute din partea instantei. Cei doi fii ai sai vor locui, temporar, pana la procesul din 9 mai cu tatal lor, omul de afaceri Silviu Prigoana.

Adriana Bahmuteanu insa nu dispera. Zilele trecute, ea si-a facut aparitia la ziua Oanei Roman cu un zambet dezinvolt, vrand sa arate ca nu sufera prea tare dupa aceasta decizie a magistratilor.

“Copiii stau la Prigoana, oricum, din decembrie. Si, in fond si la urma urmei, e mai bine asa. Mie mi-a picat bine, pentru ca trebuie sa ma duc sa ma operez. Am facut nu stiu cate analize, CT-uri, RMN-uri, nici eu nu mai stiu, trebuie sa ma operez la peretele abdominal si tot ma eschivam. Asa ca acum nu vreau sa ma mai stresez”, si-a varsat Bahmu naduful.

Conform deciziei instantei, Adriana Bahmuteanu are dreptul sa stea cu baietii doar doua weekend-uri pe luna. “O sa ma duc sa-i vad saptamana viitoare, inainte sa ma operez. N-are decat Prigoana sa mai stea si el cu ei. Mie mi-au scos peri albi. Au crescut, au fite. Vor telefoane Iphone, nu stiu ce model smecher, adidasi de firma, haine la fel. Eu nu am bani de fitele lor, sa le ia ta-su, ca el are”, ne-a mai spus Bahmu.

Pe 9 mai, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana se vor intalni in fata judecatorilor de la sectorul 5, intr-un proces ce are ca obiect “stabilire domiciliu minor”,  acolo unde se asteapta rezultatul unei a doua expertize psihologice realizate de INML Mina Minovici. Conform Adrianei, toti cei patru membri ai familiei (parinti si copii) s-ar fi supus acestei expertize, al carui rezultat e asteptat de aproape o jumatate de an.

“Am fost cu totii la INML, am facut expertiza. Vor sa vada daca suntem nebuni cu totii la cap. Prigoana nu e de acord in ruptul capului cu terapia psihologica pe care am cerut-o eu pentru copii. Una e expertiza, si alta tratamentul. Copiii au nevoie de tratament”, ne-a mai declarat Bahmuteanu. Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au divortat in primavara lui 2015 si de atunci se tot cearta periodic pe tema educatiei celor doi copii, dar si asupra programului de vizitare al celor doi minori.
Adauga un comentariu