Cancan ultimă oră

Adriana Bahmuțeanu este foc și pară! Iubitul ei, cântărețul Nikolaos Papadopoulos, carantinat forțat: „Dacă doamne ferește murea aseară, spuneau că a murit de coronavirus”

Publicat: 28 mai 2020

Adriana Bahmuțeanu este foc și pară, după ce iubitul ei, cântărețul Nikolaos Papadopoulos, a fost carantinat forțat din cauza unei neînțelegeri de la vamă. Vedeta vrea să își facă dreptate și va contesta măsura luată de autorități. Adriana Bahmuțeanu a avut o reație vehementă în această seară, după ce iubitul ei, cântărețul grec Nikolaos Papadopoulos, a fost plasat în carantină instituționalizată forțată, deși nu se întorsese din vreo țară afectată de coronavirus. Invitată la „Showbiz Report”, Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre starea în care se ală iubitul ei acum, aflat în carantină la Constanța, dar și demersuri legale va face pentru a-și face dreptate, considerând toată întâmplarea un abuz.

„Am vorbit cu avocata. Mâine dimineața la prima oră va contesta măsura carantinării instituționalizate obligatoriu, tocmai pentru că nouă ni se pare un abuz. (…) Noi nu suntem infractori să ne bage la pușcărie, suntem niște oameni corecți”, a afirmat Adriana Bahmuțeanu.

În ceea ce privește starea lui Nikos Papadopoulos, vedeta spune că nu este tratat corespunzător, mai ales că are probleme de sănătate.

„Este o persoană cu problemele medicale, este o persoană care are un test astăzi ieșit negativ pentru covid. (…) El a declarat la frontieră că stă în autoizolare. Eu ce să mai înțeleg din țara asta în care văd că mii de persoane se duc și culeg sparanghel și stau unii lângă alții ca sardinele și nu-l mai iau niciun mascat, niciun apicultor. Și pe amărâtul ăsta care stă singur în carantină, în chiloți și în șlapi îl ia și îl ține 2 săptămâni pe izolare la hotelul ăla de pe timpul lui Ceaușescu. Nu are schimburi, nu are nimic la el. Nu are voie sa iasă. Are nevoie de o dietă de specialitate. Nimeni nu l-a întrebat dacă are vreo boală”, a mai dezvăluiti vedeta.

Cum este tratat cântărețul în carantină

Pe de cealaltă parte, Nikos vorbește despre condițiile în care este ținut în carantină.

„Doamna de la vamă nu știa engleză prea bine și a ințeles greșit. A confundat localitatea de reședință și de aceea am ajuns aici (…) Dacă ies din salon, mă pedepsesc. Am cerut apă să iau pastilele, mi-au dat să beau dintr-un pahar de analize”, a adăugat și Nikolaos Papadopoulos.

Mai mult, Bahmu este de părere că lista abuzurilor ar fi putut continua dacă cumva iubitul său ar fi pățit ceva.

”Ieri am țipat la toată lumea să îl testeze de coronavirus. Dacă doamne ferește murea aseară, spuneau că a murit de coronavirus”, a mai spus Adriana la emisiunea Showbiz Report de pe Antena Stars.

Adauga un comentariu