Magazin

Adriana Bahmuteanu ii da divortul lui Prigoana. Vezi ce conditie i-a impus!

Publicat: 12 sept. 2012
1

Pana mai ieri, cerea ordin de protectie, acum insa vrea sa divorteze de Adriana Bahmuteanu. Dupa ce si-a dat demisia din PDL, Silviu Prigoana i-a intentat proces de divort sotiei sale. Prezentatoarea tv a promis sa se desparta de parlamentar cu o conditie: sa-si pastreze copiii!

Adriana Bahmuteanu si cei doi copii, Eduard (2 ani) si Maximus (4 ani), au plecat din casa in care locuiau cu Silviu Prigoana, acum o luna.

De atunci, insa, politicianul nu s-a mai interesat de soarta copiilor lui, ci doar are grija sa o cheme pe sotie pe la tribunal, dupa cum sustine chiar ea. Bruneta vrea cu orice pret ca baietii sa-i fie incredintati si asteapta astazi, cu sufletul la gura, decizia privind ordinul de protectie.

De parca nu ar fi fost de ajuns, aceasta a mai primit o veste, aseara, prin intermediul presei si confirmata de avocatul sau, Cristian Gheorghita: sotul ei a intentat ieri si divortul.

„Daca el isi doreste divortul nu e nicio problema, divortam. Vom avea o relatie civilizata, chiar daca nu vom mai fi impreuna, doar e tatal copiilor mei. Conditia e ca baietii sa ramana cu mine”, a declarat Adriana Bahmuteanu, pentru Click!

Adauga un comentariu