Cancan ultimă oră

Adriana Bahmuțeanu, ipoteză șoc! Alex Bodi are legătură cu disparițiile de la Caracal și cu Dincă

Publicat: 12 nov. 2020
Adriana Bahmuteanu și Alex Bodi
Adriana Bahmuteanu și Alex Bodi

Nici bine nu a fost eliberat Alex Bodi, căci, Adriana Bahmuțeanu a răbufnit în direct la ”Showbiz Report”! Vedeta îl acuză pe celebrul afacerist cum că ar avea legătură cu cazul Caracal, din moment ce și Gheorghe Dincă făcea parte dintr-o rețea de trafic de persoane!

Invitată în platoul emisiunii ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, pentru a dezbate subiectul Alex Bodi, Adriana Bahmuțeanu nu s-a putut abține și a răbufnit, în direct, aducând acuzații grave la adresa fostului iubit al Biancăi Drăgușanu! Vedeta este de părere că afaceristul are legătură cu cazul Caracal, din moment ce a fost dus la audieri la sediul din Craiova!

Adriana Bahmuțeanu: ”Nu vi se pare că se leagă lucrurile?”

”Gândiți-vă, a fost dus la Craiova! Craiova e aproape de Caracal! Hai să facem legătura și cu fetele care au dispărut de la Cracal, ale așa-zisului criminal Dincă! S-a spus degeaba că acest criminal Dincă făcea, de fapt, parte dintr-o rețea de trafic de persoane? Nu vi se pare că se leagă lucrurile? Sunt oameni care dispar de pe stradă! Iată, nici în urmă cu două săptămâni, o femeie a fost ucisă și incendiată într-o valiză! Îmi pun niște semne de întrebare!”, a spus Adriana Bahmuțeanu în direct la Showbiz Report!

Bianca Drăgușanu s-a întors de urgență în țară. Ce a declarat după ce Alex Bodi a fost reținut

Bianca Drăgușanu s-a întors de urgență în România, din Dubai, după ce a aflat că procurorii DIICOT au făcut percheziții acasă la fostul său soț, Alex Bodi. Chiar când a aterizat pe Aeroportul Otopeni, starleta a aflat că Bodi a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi dus în fața judecătorilor cu mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Nu este exclus ca ea să fi fost chemată de procurori și ar putea să fie audiată.

”Care soț? Fostul soț! Nu am nicio legătură! Eu sunt Bianca Drăgușanu! De mult nu ne mai leagă nimic! Fiecare are viața lui de multă vreme! Îmi pare foarte rău pentru ceea ce i se întâmplă! Este nevinovat și cu siguranță va trece și peste impasul acesta! Îi doresc sănătate! O să se descurce, pentru că e nevinovat!”, a declarat Bianca.

Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, a fost reţinut miercuri seara de procurorii DIICOT Craiova pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi şantaj, într-un dosar în care mai mulţi interlopi sunt acuzaţi că recrutau tinere pentru prostituţie prin metoda ‘loverboy’.

Potrivit unor surse judiciare, Alex Bodi a recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj.

Miercuri dimineaţa, procurorii DIICOT Craiova, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară, au efectuat 23 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Ilfov, Braşov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu şi Vâlcea, într-o cauză ce vizează destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în trafic de persoane şi proxenetism.

Una din percheziţii a avut loc la locuinţa lui Alex Bodi, după care acesta a fost ridicat de mascaţi şi dus la audieri.

Conform unui comunicat al DIICOT, din datele existente, s-a stabilit că, la scurt timp după destructurarea unei grupări specializate în traficul de persoane şi proxenetism, condusă de un membru marcant al lumii interlope, unul dintre „locotenenţii” acestuia, în timp ce era închis într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alţi trei deţinuţi au folosit reţelele de socializare în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituţia şi, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda ‘loverboy’), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate – situaţie materială precară, naivitate, lipsă de educaţie -, le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor.

Sub coordonarea liderului, s-au pus bazele unei grupări infracţionale specializate, în principal, în traficul de persoane, trafic de minori şi proxenetism şi, în secundar, în şantaj, consecinţă a plăţii unor taxe de protecţie. După ce au ieşit din penitenciar, în scurt timp, la gruparea infracţională au aderat alţi 12 suspecţi, împreună cu care au recrutat şi alte victime, le-au transportat şi adăpostit în state occidentale – Germania, Spania, Italia, Marea Britanie, Elveţia – şi le-au constrâns să practice prostituţia în favoarea lor, în diverse cluburi de profil. După ce erau transportate în străinătate, tinerele care refuzau să se prostitueze erau sechestrate şi supuse unor violenţe extreme, chiar şi violuri, pentru a fi determinate să nu mai opună rezistenţă, arată procurorii.

În cele mai multe cazuri, victimele au fost ţinute în imobile închiriate de către liderul grupării, au fost transportate zilnic la locurile unde erau obligate să practice prostituţia, erau permanent controlate şi supravegheate, iar sumele de bani erau luate în totalitate de membrii grupării.

Adauga un comentariu