Scena artistica din Romania

Adriana Bahmuteanu, lacrimi si suferinta. A fost pozata asa, la priveghiul lui: „Dumnezeu sa-ti dea putere. Sincere condoleante!”

Publicat: 19 sept. 2019

Adriana Bahmuteanu a fost alaturi de Natasa Raab. Aceasta si-a pierdut sotul. Ce mesaj a transmis vedeta.

Adriana Bahmuteanu se afla alaturi de Natasa Raab. Aceasta si-a pierdut sotul, pe Val Gutul, medicul care i-a furat inima. Atat ea, cat si Adriana Bahmuteanu s-au imbracat in negru, iar vedeta a transmis un mesaj.

”Dumnezeu sa iti dea putere, Natasa Raab, sa treci peste cea mai grea incercare din viata ta! Este cumplit sa iti pierzi jumatatea, cel de care te-ai indragostit la prima vedere si cu care ai impartit si bine si rele timp de 40 de ani! Sincere condoleante!!! Dumnezeu sa iti odihneasca sotul, pe regretatul medic Val Gutul, in pace!!!”, este mesajul transmis de Adriana Bahmuteanu pe retelele de socializare.

Actrita Natasa Raab si-a condus pe ultimul drum partenerul de viata in data de 17 septembrie. Doctorul Val Gutul a murit zilele trecute dupa o lupta crancena cu o boala nemiloasa. Indragita actrita a facut declaratii in lacrimi despre marea iubire a vietii ei.

"Astazi am realizat ca n-o sa-l mai vad niciodata si il rog pe Dumnezeu sa faca o minune. Nu vreau sa fac un circ din moartea lui. Stiu ca viata merge inainte, dar… Nu-mi vine sa cred! 38 de ani nu-i stergi asa, dintr-odata”, a declarat, cu lacrimi in ochi, Natasa Raab.

„Timp de cateva zile nu mai raspundea la telefon, drept pentru care am rugat un ambulantier de-ai lui sa se duca sa vada ce e cu el si cand mi-a zis ca nu mai e, nu e, am crezut ca nu e acolo. Si cand mi-a spus ca e mort, am crezut ca innebunesc!”, a spus actrita intr-o emisiune de televiziune.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit