Stiri si curiozitati

Adriana Bahmuteanu nu are bani pentru copiii ei! Declaratia dureroasa a unei mame singure

Publicat: 22 apr. 2019
3

Saptamana trecuta, bruneta trecea printr-un calvar dupa ce a pierdut procesul cu Silviu Prigoana. Tribunalul a alocat copiii tatalui lor.

Adriana Bahmuteanu nu are bani pentru copiii ei. Vedeta care ii creste de 4 ani sustine ca e depasita financiar. Saptamana trecuta, tribunalul a decis ca domiciliul celor doi sa fie mutat la tata. Acum, Eduard si Maximus vor locui cu Silviu Prigoana.

Adriana Bahmuteanu ii va primi doar 2 weekenduri, pe luna. Vedeta e trista si furioasa pentru ca Protectia Copilului nu ar fi ajutat-o in proces. Ba mai mult, vedeta sustine azi ca e si depasita financiar. Adriana Bahmuteanu nu are banii lui Silviu Prigoana pentru a isi rasfata copiii.

Vedeta Antena Stars a publicat un mesaj pe contul de Facebook. In el marturiseste ca, de 4 ani, si-a crescut singura copiii. In plus, a divulgat ca Silviu Prigoana nu a vrut sa isi vada fiii, la final de 2018.

„Pe un post de televiziune se afirma ca am pierdut custodia copiilor!!! Nimic mai fals!!!Nici macar nu ne judecam pe custodie, ea ramane comuna, ci doar pe domiciliu! Provizoriu, deocamdata copiii locuiesc la tatal lor, ceea ce ma bucura fiindca timp de 4 ani relatia tata-fii n-a fost cea mai apropiata, ba din contra.

Din septembrie pana la finele lui decembrie anul trecut tatal a refuzat sa ii vada sau sa ii primeasca la el in casa. In 2017 a refuzat sa ii ia la vizita trei luni de zile!!! Acum ii vrea, ceea ce este minunat!!! Are conditii mult mai bune de locuit decat mine, servitori, logistica si resurse nelimitate!!!

Adriana Bahmuteanu a pierdut procesul cu Silviu Prigoana

Cred ca puteam rezolva problema asta si fara tribunal, adica ar fi putut sa ma sune, sa discutam civilizat ca doi oameni maturi, sau sa vina sa isi ia copiii, daca dorea. Dar n-a venit! Nici nu m-a sunat, chiar cand eram cu copilul in spital!!! Dar l-am iertat pentru toate mizeriile pe care mi le-a facut si stiu ca asa este el incapatanat si orgolios!!!

Ma gandesc ca intr-un fel, am si eu nevoie de o pauza dupa 4 ani. Am nevoie de timp pentru mine, de recuperare post operatorie, imi iubesc profesia si, in general, copiii au si mama si tata si e cazul sa mai ocupe si tatal de ei!!!

Mai mult, s-au facut mari si vor haine scumpe, adidasi de firma, computere performante si in general cam tot ce isi doresc doi pustani pasionati de tehnologie, ceea ce eu financiar nu imi permit! Imi doresc din suflet sa se opreasca tot acest razboi si ii rog pe toti colegii din presa ca, pana la o decizie definitiva a instantei, sa se documenteze inainte sa scrie ceva!!! Sa dea macar un telefon sa intrebe si sa nu mai publice stiri false!!!

Fiii Adrianei Bahmuteanu vor locui la Silviu Prigoana

Imi iubesc copiii si i-am crescut singura 4 ani, insa ma simt total depasita financiar de pretentiile lor. In plus, i-am incurajat intotdeauna sa isi iubeasca tatal, care a divortat doar de mine nu si de copiii nostri. Va multumesc!!!! Adriana Bahmuteanu a pierdut procesul cu Silviu Prigoana! Ce o va obliga afaceristul sa faca!

P. S. maine dimineata voi face a nu stiu cata plangere catre Dgaspc sector 5 pentru ca nu mi se pare normal ca minorii sa nu mentina legaturi personale cu familia. Bunica lor, mama mea, cea care i-a crescut, i-a vazut doar o singura data anul asta, la mall, 15 minute. Asta nu e cumva alienare parentala?”, a explicat vedeta de televiziune pe contul ei de Facebook.

Adauga un comentariu