Magazin

Adriana Bahmuteanu s-a mutat iar in casa noua

Publicat: 11 oct. 2012

Dupa ce la inceputul lunii august a plecat de-acasa din cauza situatiei tensionate dintre ea si Silviu Prigoana, Adriana Bahmuteanu a stat mai intai la niste prieteni din judetul Giurgiu, apoi si-a inchiriat o vila in Pantelimon. Dar vedeta o duce din ce in ce mai bine, mai ales de cand are emisiunea de la Antena 2, asa ca zilele trecute s-a mutat intr-o alta locuinta, in centrul Capitalei, scrie click.ro.

Noua locuinta a vedetei are patru camere, o bucatarie imensa si doua bai. Cartierul in care se afla vila ii este cunoscut Adrianei, care a mai locuit in aceasta zona si in adolescenta. In plus, in vecinatate se afla si casa uneia dintre cele mai bune prietene, Nicoleta, sotia lui Romica Tociu. „Abia astept sa-mi beau cafeaua cu Nicoleta, asa cum faceam pe vremuri.

Impreuna cu Adriana si cu cei doi copii pe care ii are cu Prigoana, Maximus (5 ani) si Eduard (2 ani), in noua casa mai locuiesc mama si sora ei. Tatal vedetei vine doar in vizita, ca sa-si vada nepotii si sa ajute la diverse treburi in casa, iar menajera angajata de Adriana sta in vila doar cateva ore pe zi, cand are treaba.

In casa din Pantelimon, Adriana nu a apucat sa locuiasca decat doua luni. Nu se pune problema ca s-ar fi plictisit. Altul este motivul pentru care s-a mutat. „Imi pare rau ca am plecat din acea vila, m-am simtit ca acasa acolo, dar copilul facea o ora si jumatate pana la gradinita. In plus, era o problema cu canalizarea, se infunda si refula in casa. Ar fi trebuit sparte toate tevile si era foarte greu sa faci santier cu copiii in casa. Acum, Maximus face doar 15 minute pana la gradinita, unde are multi prieteni. De asta nu am vrut sa-l mut pe el de acolo ci ne-am mutat noi mai aproape”, a mai spus Adriana.

Dupa o cearta apriga cu sotul ei, Silviu Prigoana, Adriana a parasit domiciliul conjugal. Din acel moment, omul politic s-a enervat foarte tare si peste cateva zile chiar a intentat divort. Ramasa fara sprijinul financiar al sotului, Adriana a trebuit sa se descurce singura. Si-a gasit un job bine platit, are propira emisiune la Antena 2. Apoi, s-a mutat intr-o vila din Pantelimon, impreuna cu mama sa.loading...

Adauga un comentariu