Stiri si curiozitati

Adriana Iliescu ascunde adevarul! Cine este, de fapt, taticul Elizei 

Publicat: 19 sept. 2019
3

Cea mai batrana mama din Romania, Adriana Iliescu, a declarat ca fiica ei a intrebat-o despre tatal acesteia.

Pentru moment, ea a amanat clipa in care ii va spune adevarul fiicei sale.

Cand Adriana Iliescu a nascut, a devenit cea mai batrana mama din Romania, tinand primele pagini ale presei multa vreme. Cei mai multi au criticat-o pentru faptul ca si-a dorit sa aduca pe lume un copil la o varsta atat de inaintata, la 66 de ani, dar fosta profesoara universitara isi creste fiica fara sa se lase afectata de ce spun ceilalti.

Eliza Iliescu, care acum este deja o domnisoara in toata regula, a inceput sa puna intrebari despre tatal sau. Aceasta a intrebat-o pe Adriana cine este el si unde se afla, dar femeia a preferat sa pastreze secretul, momentan.

„M-a intrebat unde e taticul ei. I-am spus ca tati este plecat in strainatate, sa lucreze. De fapt, Eliza stie ca are mai multe rude, inclusiv bunici in afara. Dar o sa-i spun, la un moment dat, adevarul, pentru ca ea oricum va afla. I-am spus ca mai tarziu, cand o sa mai creasca, o sa discut cu ea si o sa-i povestesc totul”, a marturisit Adriana Iliescu. Din nefericire, sansele ca Eliza sa-si cunoasca tatal sunt aproape inexistente.

Adevarul este ca, in cazul fertilizarilor in vitro, donatorii sunt anonimi, asa ca Eliza nu va afla niciodata cine este barbatul care a contribuit la indeplinirea visului Adrianei Iliescu de a avea un copil.
Adauga un comentariu