Stiri si curiozitati

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama, a mai avut o fetita! E dureros ce s-a intampla cu sora Elizei

Publicat: 13 feb. 2019

Adriana Iliescu, considerata cea mai batrana mama de la noi din tara, a mai avut o fetita, pe care ar fi trebuit sa o cheme Bogdana.

Adriana Iliescu, femeia care a nascut la 66 de ani, devenind pentru o vreme cea mai batrana mama din lume, are astazi 81 de ani, iar fiica ei, Eliza are 14 ani.

Putina lume stie ca Eliza provine dintr-o sarcina gemelara, sora ei nesupravietuind insa. Adriana Iliescu a reusit sa duca sarcina pana la 33 de saptamani, avea doua fetite, carora stabilise ca le va pune numele de Eliza si de Bogdana.

Insa, ajunsa la 33 de saptamani, in urma unor complicatii, unul dintre gemeni a murit, iar medicii au intervenit de urgenta pentru salvarea celuilalt.
Adriana Iliescu a mai avut o fetita! Eliza poarta si numele surorii sale

Bebelusul supravietuior avea doar 1,45 kg si a ramas in spital inca sase saptamani, abia apoi fiind anuntata nasterea sa in cadrul unei conferinte de presa. Adriana Iliescu a hotarat ca singura sa fiica sa poarte si numele surorii sale care nu a supravietuit. Astfel, nunele complet al acesteia este Eliza Maria Bogdana.loading...

Adauga un comentariu