National

Adriana Saftoiu, DEZVALUIRI despre dosarul Murfatlar

Publicat: 18 oct. 2016
1

Omul de afaceri George Ivanescu, unul dintre actionarii firmei Murfatlar, a fost retinut de DNA. El urmeaza sa fie prezentat cu propunerea de arestare pentru 30 de zile in fata judecatorului.

George Ivanescu (despre care se spune ca ar fi iubitul Adrianei Saftoiu, prim-vicepresedinte al PNL), actionar la compania de vinuri Murfatlar, a fost adus cu mandat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru a fi audiat de procurori in dosarul in care se fac cercetari pentru evaziune fiscala de 600 milioane lei.

Oficialul PNL, Adriana Saftoiu, a reactionat si a declarat ca „il cunosc pe domnul Ivanescu si mi-e prieten, cum am foarte multi prieteni, dar de aici pana la a da eu socoteala daca vreun prieten de-al meu are o problema (financiara, fiscala) cu statul e cale lunga, pentru ca sa se ia o fotografie din 2011 (ma rog: stau si ma intreb cate alte fotografii pot fi speculate la modul asta) si a transforma problemele pe care le are o firma intr-o alta poveste… ce as mai putea sa fac eu, decat sa ma uit la aceasta tabloidizare?”.

De asemenea, Adriana Saftoiu a precizat ca nu are nicio legatura si nicio afacere cu niciuna dintre firmele domnului Ivanescu.

Unele surse spun ca societatea Murfatlar ar fi putut oferi sponsorizari catre PNL si in special catre fostul PDL, in vederea sustinerii unor campanii electorale. Adriana Saftoiu s-a aratat surprinsa si a mentionat ca nu este la curent cu acest amanunt.

Adauga un comentariu