Scena artistica din Romania

Adriana Trandafir, dezvăluiri cutremurătoare după ce s-a vindecat de COVID-19. Ce a spus actrița

Publicat: 13 oct. 2020
Adriana Trandafir ingrijorata
Faimoasa actriță Adriana Trandafir a făcut dezvăluiri cutremurătoare după ce s-a vindecat de COVID-19. Aceasta a mărturisit faptul că nu va trece curând peste această experiență traumatizantă.

Faimoasa actriță Adriana Trandafir a făcut dezvăluiri cutremurătoare după ce s-a vindecat de COVID-19. Aceasta a mărturisit faptul că nu va trece curând peste această experiență traumatizantă. Odată cu infectarea lui Marcel Pavel, mai mulți colegi din cadrul emisiunii Te cunosc de undeva s-au îmbolnăvit.

Printre aceștia s-a numărat si Adriana Trandafir.

Adriana Trandafir, despre cum s-a vindicat de COVID-19

Atât ea, cât și soțul ei au fost internați în spital o perioadă îndelungată. Experiența a fost una care a marcat-o pe actriță. Adriana Trandafir a mărturisit că nu credea că o să scape cu viață după tot ce a îndurat.

Actrița alături de soțul ei au fost internați pentru o lungă perioadadă de timp. Carmen Trandafir susține ca această experiență au marcat-o și că nu o va uita prea ușor.

„A fost o experiență pe care Dumnezeu mi-a dat-o pentru că am putut să o duc, pentru că a trebuit să trec prin asta pentru a învăța multe lecții pe care nu le știam până acum. Nimic nu o sa fie cum a fost odată. Oamenii sunt speriați, debusolați. Nu mai știi de ce, când și de cine să te ferești. Ne este frică. Nici în curtea mea nu am ieșit. Am înțeles de la început că nu este de glumit.

Lucrurile sunt foarte serioase. Într-o lună m-am văzut doar cu fiul meu. A trebuit să stau șase săptămâni în așteptarea celor două rezultate negative. Și eu și soțul meu am fost internați. M-am gandit la ce e mai rău, cum ar fi fost ca fiica mea să se trezească cu două coșciuge în fața porții”, a spus Adriana Trandafir la „Acces Direct”.

Adriana Trandafir credea că este vorba despre o simplă răceală. Diagnosticul medicilor, însă, a dat-o peste cap. Actrița și-a pus speranța în divinitate după ce a aflat că este infectată cu virusul ucigaș.

”A fost o luptă pe viață și pe moarte. M-am rugat la Dumnezeu să mă ia, la cât de rău era, la mine s-au adunat toate simptomele. Eu nu știam, credeam că e o simplă răceală, nu aș fi crezut niciodată că acesta va fi diagnosticul”, a mai spus actrița.

Drama traită în tinerețe de Adriana Trandafir. Cum și-a pierdut singurul fiu

Adriana Trandafir, in varsta de 64de ani, nu a avut o copilarie foarte usoara, iar dramele au continuat cand si-a pierdut singurl fiu. Aceasta muncea din greu pentru a fi recompensata si nu se dadea inapoi de la muncile care nu-i placeau. Ba chiar, Adriana Trandafir a dezvaluit ca a fost nevoita inclusiv sa vanda paine in adolescenta sa:

“Mama mea ma punea sa fac prin curte diverse lucruri, care nu erau pe placul meu si eram platita in dulciuri, care nu se gaseau pe vremea aceea. Tin minte ca atunci cand am primit prima banana, drept recompensa pentru munca depusa in curte, am mancat-o cu tot cu coaja si nu se ducea, nu intelegeam de ce toata lumea spune ca banana este extraordinara.

Ulterior in studentie am vandut paine la un centru de paine de la mine din sat. Am facut tot felul de lucruri ca sa mai castig niste banuti. Cand mergeam iarna cu colindul mergeam din dorinta de a vedea cine primeste mai multi covrigi, biscuiti. Tot un fel de job era si acesta“, – a declarat Adriana Trandafir pentru okmagazine.ro.
Adauga un comentariu