Actualitate

Adriana Trandafir, dezvaluiri despre cariera: «Exista viata si dincolo de pensie»

Publicat: 29 mai 2018
17

Indragita actrita Adriana Trandafir a marturisit faptul ca perioada ce a urmat dupa pensionarea sa i-a adus multe beneficii, printre care si una dintre cele mai bune oferte din cariera, si anume rolul in serialul "Fructul oprit", pe care aceasta il considera ca fiind un cadou din partea lui Dumnezeu.

Adriana Trandafir a dezvaluit faptul ca momentul pensionarii nu a speriat-o deloc, din contra! Actrita considera ca acea perioada i-a adus un rol important pentru cariera sa si ca a ajutat-o sa experimenteze, astfel, lucruri noi. Posibilitatea de a juca intr-o drama psihologica, prima de acest gen din industria serialelor romanesti, a incantat-o pe aceasta.

A trecut aproximativ un an de cand Adriana Trandafir este protagonista serialului "Fructul oprit", de la Antena 1, iar actrita isi considera deja colegii de platou ca facand parte din familie. De asemenea, pentru Adriana, pensionarea nu a reprezentat o perioada trista a vietii, ci a fost momentul care i-a deschis orizonturile catre noi hobby-uri, de care pana atunci nu se putea ocupa, din lipsa timpului.

"Pentru mine, «Fructul oprit» a fost cel mai frumos cadou, pe care mi l-a pregatit Dumnezeu, de dupa pensie. Mi-a aratat ca exista viata si dincolo de pensie. Atunci, cand am spus ca vreau sa ies la pensie, toata lumea a inceput: «Vai de mine si ce o sa faci?!» Mi-am propus sa fac lucruri pe care nu le-am facut, nu am avut vreme sa le fac. De exemplu, sa scriu scrisori, sa-mi scriu amintirile, sa invat parcarea laterala, sa invat sa inot, m-am inscris la doctorat. Mi-am propus sa fac numai ce-mi place, cand imi place, pentru cine imi place.  Dar, iata ca, Dumnezeu mi-a scos in cale proiectul asta si pe Silisor (Sile din ‹‹Fructul oprit››, interpretat de actorul Marian Ralea. Nu numai ca este un nou proiect pentru mine, dar am intrat intr-o noua familie", a dezvaluit Adriana Trandafir, pentru Happy Channel.

Despre actorul Marian Ralea, Adriana Trandafir nu are decat cuvinte de lauda, portrezizand intalnirea cu el pe platurile de filmare ca fiind "un al doilea cadou". "Il urmaream de peste 30-40 de ani. (…) Inca de la prima secventa, am avut o legatura profesionala extraordinara, si datorita lui, dar si datorita voua, munca asta foarte grea la serial, mie mi se pare o mare bucurie!", a mai sustinut actrita.

In "Fructul oprit", Adriana Trandafir formeaza impreuna cu Marian Ralea un cuplu casatorit de olteni, care presara emisiunea cu umor autentic.
Adauga un comentariu