Local

Aeroportul Iasi, salvat cu banii Guvernului?

Publicat: 29 mart. 2012
1

Aeroportul International Iasi primeste o noua sansa de la Guvern. Consilierii judeteni se vor reuni in cursul saptamanii viitoare, cu incepere de la ora 10.00, intr-o sedinta extraordinara pentru a discuta despre planul de modernizare a aerogarii. La Iasi vor sosi reprezentanti ai Ministerului Transporturilor, care vor prezenta un proiect prin care pista aerogarii poate fi marita cu cateva sute de metri. Costurile totale ale obiectivului se ridica la 30 milioane de euro. Ministerul va plati inclusiv studiul de fezabilitate pentru acest obiectiv. Practic, reprezentantii Guvernului vor sa implementeze un nou studiu de fezabilitate ce vizeaza prelungirea actualei piste de la 1.800 la 2.500 metri. „Nu a fost stabilita inca o data certa pentru sedinta, probabil marti sau miercuri se va tine. Vor veni reprezentanti de la Ministerul Transporturilor, dar si de la Autoritatea Aeronautica Civila pentru a-si expune viziunea asupra proiectului de modernizare si dezvoltare a Aeroportului Iasi. Este posibil sa apara si ministrul Transporturilor la aceasta sedinta. Se va discuta, in principiu, despre marirea actualei piste”, a spus Gheorghe Corjautanu, directorul Aeroportului International Iasi.

Comentarii
 • Dupa atatea tergiversari si promisiuni desarte nu-i mai crede nimeni. Pacat, cei care sufera sunt tot iesenii, din cauza unor incompetenti ajunsi pe niste posturi pe care nu le merita

 • Cata ******** si cu acest aeroport.Oare chiar este blestemat acest oras???? Numai sedinte, intalniri, negocieri. Ce se intampla de fapt? Care or fi oare interesele? Indiferent care ar fi ele, de la revolutie si pana in prezent chiar nu au putut sa ajunga la o invoiala????
  S-au perindat atatia pe la CJ, si fiecare se tot lauda cu aeroportul (vezi Ivanciu, fost vicepresedinte, vezi Flaiser…)sa-i i-a dracu pe toti….niste nemernici care au pierdut timpul aiurea pe acolo. Oare au liniste acum? E posibil asa o ******** de aeroport? Ce politicieni de cacao avem si noi….Iar mosneagu de Simirad ce tot invarte pe acolo???? Chiar nu se gaseste un intreprinzator adevarat pentru acest oras???Ce imagine proasta are orasul si judetul asta !!!!!Plecati acasa nenorocitilor….

 • Air Vallée informa che il volo: DO 6** IAS-TRN in data **/**/2**2 delle ore **.*5 con riferimento prenotazione BIDD9D è stato cancellato per motivi operativi.

  La informiamo che provvederemo a rimborsare il biglietto acquistato direttamente sulla carta di credito utilizzata per il pagamento. Nel caso di acquisto tramite agenzia di viaggio la invitiamo a rivolgersi alla stessa.

  Per maggiori informazioni Vi preghiamo di chiamare il nostro ufficio prenotazioni al numero telefonico +39**653*33*3 o inviare una e-mail: info@airvallee.com

  NU RASPUND LA TELEFON TICALOSIIIIII!!!!

Adauga un comentariu