Local

Afacere de familie în Iași! Soț și soție, proxeneți care băgau frica în minorele pe care le trimiteau în diverse locații! Fetele erau drogate şi supuse la presiuni de neimaginat

Publicat: 25 nov. 2021
un bărbat în cătușe ținut de doi mascați de la Poliție
Doi soți obligau mai multe fete să se prostitueze. Fetele erau drogate

Magistraţii ieșeni au condamnat o familie din Iași pentru infracțiune de proxenitism. Vorbim despre doi soți care obişnuiau să raculeze minore și să le oblige să întreţină relaţii sexuale în diferite locații din țară şi din străinătate. Fetele, unele dintre ele minore, erau forțate și drogate.

Magistrații de la Tribunalul din Iași i-au condamnat pe Ionuț și Roxana Lupu la închisoare cu executare. Totuşi, decizia nu este definitivă, ea putând a fi atacată de către inculpați.

Soț și soție, proxeneți de meserie! Drogau fetele și le obligau să întreţină raporturi sexuale în mai multe zone din țară

Așadar, procurorii au întocmit un dosar de proxenitism pe nulele Ionuț și Roxana Lupu care au devenit proxeneţi şi care obligau fetele minore să întreţină raporturi sexuale contracost în mai multe zone din țară. Fetele erau drogate şi erau supuse la presiuni psihice uriași.

Totul a început în perioada iulie-august 2018 atunci când cei doi soți au racolat o copilă minoră pe care au obligat-o să întreţină relaţii sexuale. Iniţial au determinat-o pe tânără să practice cea mai veche meserie pe raza judeţului Iași dar ulterior au trimis-o în Anglia. Fata era drogată şi supusă unor presiuni greu de imaginat. Ulterior, la doar 1 an distantă cei doi soți au mai racolat două fete care proveneau din medii defavorizate şi au profitat de faptul că fetele nu aveau nicio sursă de venit și nici posibilităţi să se întreţină. Așadar, aceştia le-au trimis pe tinere să se prostitueze în hoteluri din Cluj-Napoca, Arad, Botoșani și Iași. Proxeneții au fost reţinuţi după mai multe percheziții.

Condamnări la închisoare cu executare în dosarul soților proxeneți

Pentru a avea posibilitatea de a avea cât mai mulţi clienţi, cei doi soți au făcut un fel de dispecerat. Folosindu-se de mai mutle conturi făcute pe social media și pe site-uri de profil, dar și având mai multe cartele telefonice, cei doi soți au reușit să crească simțitor numărul clienților.

Judecătorii ieșeni i-au condamnat pe cei doi la închisoare cu executare. Așadar, Roxana Lupu a fost condamantă la 3 ani și 8 luni de închisoare, în timp ce soţul acesteia, Ionuț Lupu, a fost condamnat la 5 ani și 6 luni de închisoare.

Cazuri dramatice de fete trimise să practice prostituia în Iași! Unele îşi vindeau trupul și pentru 20 de lei

De curând, la nivel de județ a apărut în atenţia publică un caz extrem de tulburător. Vorbim despre faptul un consilier local și un prieten de-al acestuia au ajuns să se transforme în veritabili proxeneți. Zilele trecute, oamenii legii au intrat peste cei doi bărbați și i-au reținut pentru 24 de ore. Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în cursul lunii iulie 2021, cei doi bărbați, de 58, respectiv 66 de ani, le-ar fi înlesnit mai multor tinere practicarea prostituției, obținând astfel de foloase

Surse din cadrul anchetei au precizat că tinerele care se prostituau pentru cei doi bărbați își vindeau trupul chiar și pentru 20 de lei.

În cursul zilei de miercuri la nivel de țară au avut loc sute de percheziţii domiciliare la traficanții de carne vie, fiind vizate zeci de clanuri interlope din mai multe județe.

Adauga un comentariu