Eveniment-Social

Afaceri la Finante cu hartie! Contractul este de 120.000 euro

Publicat: 08 aug. 2019
1

In perioada urmatoare, pe data de 20 august, Directia Generala Regionala a Finantelor Publice (DGRFP) Iasi organizeaza o licitatie privind achizitia de hartie pentru imprimante si fotocopiatoare.

Prevederea bugetara este de 637.000 lei, fara TVA, adica 135.000 euro. Acordul-cadru se va desfasura pe o perioada de 12 luni. Necesarul institutiei este de 5.000 – 58.000 topuri hartie pentru copiatoare si imprimante A4, 50 – 100 topuri pentru copiatoare si imprimante A3, 50-100 topuri A4 pentru imprimanta matriciala si 25-50 topuri A3, tot pentru imprimanta matriciala. Mai precis, finantele vor comanda cantitatile in functie de necesitati.

Vezi si: Exclusiv! Tupeu de borfas! Motelul Bucium functioneaza fara autorizatie de patru ani. Vasile Puscasu: "Ma luati la intrebari pe mine?" – FOTO, VIDEO

"Suprafata hartiei va fi neteda, fara cute, incretituri, ondulatii, gauri, pete sau alte defecte vizibile care ar putea dauna scopului in care este folosita. Muchiile colilor vor fi taiate drept, fara scame, fara crestaturi sau alte defecte. Structura va fi uniforma si nu va prezenta nebulozitati care ar dauna utilizarii. Privita in transparenta, hartia sa aiba o structura uniforma. Nu se admit diferente de nuanta in acelasi lot. Aceste caracteristici tehnice vor fi demonstrate prin prezentarea obligatorie a unui raport de incercare eliberat de un organism de evaluare a conformitatii sau un certificat emis de un astfel de organism drept mijloc de proba care sa ateste conformitatea produselor, care fac obiectul achizitiei cu cerintele sau criteriile stabilite prin specificatiile tehnice", se arata in caietul de sarcini.

 

 

Adauga un comentariu