Local

Afacerile ieftine din Iasi ce promit venituri uriase

Publicat: 21 iun. 2013
1

@ Iesenii care dispun de economii si doresc sa se lanseze in afaceri, au la dispozitie o serie intreaga de anunturi ce promit profituri uriase, in cel mai scurt timp @ Multe dintre aceste afaceri puse deja pe roate sunt oferite de-a gata, la preturi extrem de avantajoase @ Sa fie vorba despre adevarate ponturi sau se vand doar niste iluzii?

Iesenii interesati sa investeasca ceva banuti pentru a scoate profit, au de exemplu sansa de a se implica intr-o afacere cu animale crescute pentru blana. Este vorba despre cresterea chinchillelor. Blana lor are reputatia de a fi cea mai pretioasa, delicata si luxoasa din lume. Un barbat din Iasi, proprietar a peste 60 de astfel de rozatoare, este in cautare de asociati. Pentru a intra in afacerea cu chinchilla, este nevoie de o investitie de cel putin 2.500 euro. „Am construit o hala pentru aceste animale de 30-40 metri patrati. Putem lucra impreuna sau separat. Va pot invata sa cresteti puii, dar ideea e sa vindem impreuna. Cererea este mare, nu am animale cate cereri am. In principal, trimit catre Germania si Rusia. De un an si jumatate, ma ocup de afacerea asta, ma pricep si caut persoane pentru a dezvolta aceasta afacere. Va trebui sa ne luam angajamentul ca vom cauta o hala mai mare si achitam impreuna chiria, care va fi in jur de 50-100 euro de fiecare investitor. Va garantez ca veti castiga 30 de euro pe fiecare pui, profitul va veni dupa un an si cateva luni”, a declarat ieseanul, care lanseaza oferta de afaceri. Pretul unei familii de chinchilla, formata din cinci femele si un mascul tinuti in cusca este de 350 euro. Perioada de gestatie este de 111 zile, iar femela prezinta o medie anuala de minim 5 pui.

Cum poti pune mana pe un hotel

O alta oferta de afaceri, extrem de atractiva, are in vedere un hotel localizat pe Bulevardul Metalurgiei, la 1,5 kilometri de centrul comercial din Tudor Vladimirescu. Acesta functioneaza de aproximativ 8 ani de zile, are 11 camere cu baie, bar, terasa. Terenul este concesionat si trebuie achitati 60 euro lunar. Pretul care se cere pentru acest hotel este de 89.000 euro si se vinde cu toate dotarile existente: paturi, saltele, mobilier, televizoare, lenjerii, prosoape. Proprietarul acestei afaceri spune ca este nevoit sa renunte la acesta, deoarece este plecat in strainatate si nu are posibilitatea de a o gestiona asa cum trebuie. „Sunt doua cladiri, una are 10 camere, cealalta o singura camera. Avem multi clienti, dar eu nu ma mai pot ocupa de el. Pretul este foarte mic, pentru ca eu nu sunt in tara. Am mai multe magazine prin Republica Moldova, am mai multe oportunitati acolo, iar angajatii de aici nu sunt seriosi. Puteti construi orice, un bar, o terasa, birouri”, a povestit administratorul hotelului din Iasi.

Adauga un comentariu