Economic Local

Afaceristi din Brasov ofera firmei de salubritate containere in valoare de 80.000 de euro

Publicat: 21 aug. 2019

Recent, Salubris SA, firma de salubritate a Primariei, a finalizat o licitatie pentru achizitionarea unui numar de 150 de recipienti pentru material antiderapant. La procedura s-au prezentat trei firme, dar cea mai buna oferta, de aproximativ 80.000 de euro, apartine societatii C.B. Ecomat SRL, din Brasov.

Firma este controlata de Carmen Balasoiu, care in 2018 a obtinut o cifra de afaceri de 3,9 milioane lei, profit de 537.289 lei, datorii de 1,3 milioane lei, cu un numar de 2 angajati.

Un recipient trebuie sa aiba o capacitate de 1.100 litri, greutate de 52 kilograme, cu fanta de extragere a materialului, cu o durata de exploatare de aproximativ 20 de ani.

Vezi si: Exclusiv! Tupeu de borfas! Motelul Bucium functioneaza fara autorizatie de patru ani. Vasile Puscasu: "Ma luati la intrebari pe mine?" – FOTO, VIDEO

"Contractantul va ambala si eticheta produsele furnizate astfel încât sa previna orice dauna sau deteriorare în timpul transportului acestora catre destinatia stabilita. Daca este cazul, ambalajul trebuie prevazut astfel încât sa reziste, fara limitare, manipularii accidentale, expunerii la temperaturi extreme, sarii si precipitatiilor din timpul transportului si depozitarii în locuri deschise. În stabilirea marimii si greutatii ambalajului contractantul va lua în considerare, acolo unde este cazul, distanta fata de destinatia finala a produselor furnizate si eventuala absenta a facilitatilor de manipulare la punctele de tranzitare. Transportul si toate costurile asociate sunt în sarcina exclusiva a contractantului. Produsele vor fi asigurate împotriva pierderii sau deteriorarii intervenite pe parcursul transportului si cauzate de orice factor extern", se arata in caietul de sarcini.

 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit