National

Afaceristul Marian Iancu a depus la Parchet o plangere impotriva judecatoarei Camelia Bogdan

Publicat: 18 iun. 2015
1

Judecatoarea Camelia Bogdan a fost reclamata la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie de afaceristul Marian Iancu, cel care a facut plangere penala la PICCJ impotriva magistratilor care l-au trimis ani grei dupa gratii in dosarele RAFO.

Potrivit plangerii penale, depusa in data de 3 aprilie 2015 la PICCJ, afaceristul ii reclama pe judecatorii Camelia Bogdan si Alexandru Mihai Mihalcea de la Curtea de Apel Bucuresti de constituirea unui grup infractional organizat.

Citeste si Ovidiu Tender arunca BOMBA! Va fi apocalipsa

Mai exact, Marian Iancu ii acuza pe judecatorii Bogdan si Mihalcea, dar si pe procurorul Radescu de savarsirea infractiunilor prevazute la art.275 alin. 2 (sustragerea sau distrugerea de probe ori inscrisuri),art. 283 alin. 2 (represiune nedreapta), art. 297 alin. 1 (abuz in serviciu), art. 280 alin. 2 (cercetare abuziva), art 367 alin. 1 (constituirea unui grup infractional organizat) din Noul Cod penal.

Conform plangerii, cei doi judecatori ar fi solutionat dosarele „RAFO 1″si „RAFO 2″ aplicandu-i afaceristului in cele doua dosare 14 ani de inchisoare, respectiv 13 ani de inchisoare cu executare, Marian reclamand astfel modul in care cei doi judecatori l-au executat, fara sa aiba parte de o judecata corecta.

Citeste si Avocatii lui Ovidiu Tender: Rar ne-a fost dat sa vadem atatea violari ale Conventiei. Am sesizat

Marian Iancu a fost condamnat in dosarul „RAFO 1″ de Camelia Bogdan si Alexandru Mihai Mihalcea, pentru ca la cateva luni sa fie judecat in doua termene si condamnat la 13 ani de inchisoare in dosarul „RAFO 2″ de un complet condus de acelasi Alexandru Mihai Mihalcea. Acest lucru s-a petrecut desi ambele dosare au la baza un rechizitoriu comun si inculpati comuni.
Adauga un comentariu