Bursa Barfelor

Afacersitul ăsta se zvârcolește în mizerie

Publicat: 22 oct. 2020

Babele încheie rubrica cu una mai tristă despre un client mai vechi, Costache Cocomănescu, ăla care dădea bani pe ferul țîganilor. În urmă cu cu vreo zece anișori, Cocomănscu o ducea binișor, avea contracte cu bremăriile, banii rulau. Dar, brusc, totul s-a năruit. Firmele au intrat în faliment, s-a certat cu familionul, iar acum nici nu mai are după ce bea apă. Babele l-au văzut ziele trecute cum se zbate în propria mocirlă. La volanul unui cazan de mașină, Cocomănescu se gândea la vremurile de demult când învârtea bani cu lopata. Mai că trecătorii i-ar fi dat un bănuț de pomană. Babele se opresc aici pentru că riscă să intre într-o stare profundă de depresie. Până data viitoare, minte-cap și bani în pungă!

Comentarii
 • Voi vorbiti, care in afara de La Famiglia de infractori ce-si trec averile de pe unul pe altul pentru a fugi de raspunderi penale sau civile, umblati pe strada ca ultimii soiosi, cu Pejoul? Si e si de inteles, atata timp cat nici contributiile la casa de sanatate nu va sunt platite… Voi radeti de un om, care de bine de rau, n-are executorii pe urme si pune capul pe perna, seara, linistit? Bun asa.

 • Pai Comanescu atrecut toate combinațiile pe neamuri.
  Tot el conduce totul la SC. Covial. CVA
  Pune capul liniștit pe perna?
  O scânteie și bubuie totul.
  Tic tac, tic tac, tic tac
  Costelus nici nu știi cât de mic începi sa fii.!!

 • Comanescu ar face orice sa nu se afle anumite golanii care se vor face publice. Crede ca oamenii sunt prosti.
  Vom vedea dacă mai pune capul liniștit pe perna. Va ajunge acolo unde trebuia sa fie demult (Doctor Vicol)

 • Lasa, te rog io frumos, cu ” golaniile care se vor face publice”. Pana sa se faca publice, pana sa-i faca dosar, pana sa se judece si pana sa fie condamnat e cale lunga. Spre comparatie cu seful vostru. Cum era aia? „Santaju si etaju? Ia sa vad, ce mai scriu baietii aia. Bah, cum poti sa scrii de unul ca a decazut, ca merge cu o rabla, cand tu ti-ai trecut ( sau primit ) averea ca sa te tirezi de creditori ori raspundere civila/penala…ce-o fi. Bun simt aveti? Adica, trebuia sa faca ca voi, nu? Sa tireze averea pe altii, incat sa mearga astazi, la fantaz, cu masina smechera. Asa-i?

Adauga un comentariu