Bizar

Afirmatia care a cutremurat lumea: „Il voi naste pe Iisus”

Publicat: 03 nov. 2016
14

Haley, o tanara de 19 ani, gravida in 9 luni, spune ca il are in burta chiar pe Iisus, dar nimeni nu o crede. Acum, in orasul ei, oamenii s-au impartit in doua tabere.Unii o cred, altii nu.

In ciuda faptului ca si-a facut mai multe teste de sarcina si toate au fost negative, burta ei pare ca a unei gravide in ultima luna. „Sunt insarcinata si il voi naste pe Iisus.”
Mama ei insa o descrie ca fiind o persoana foarte mincinoasa, care sufera de o boala psihica. Conform afirmatiilor ei, in trecut, Haley ar fi purtat in pantece inclusiv copilul lui Eminem si si-ar fi donat un rinichi unui frate mai mare.
„Prima data cand am auzit-o, am crezut ca glumeste. Dar burta i se tot mareste”, a afirmat mama tinerei.

„Nimeni nu ma crede. Nici parintii, nici prietenii, nici macar pastorul de la biserica. Dar eu stiu ca e Iisus. Nu-mi pasa ca familia ca ma crede nebuna si mincinoasa. Nu-mi pasa de ce spun doctorii sau de rezultatele testelor. Nimeni nu ma va face sa-mi pun intrebari despre sarcina mea. Intr-o noapte, in timp ce dormeam, am simtit cum baietelul m-a lovi in stomac.”

Totusi, la finalul unei emisiuni TV, la care a fost invitata, a recunoscut ca medicii au diagnosticat-o cu schizofrenie paranoida. Acum, mama ei cere disperata ajutor. In partea a doua a emisiunii, Haley va fi dusa la ecograf, pentru a se descoperi adevarul.

Adauga un comentariu