Magazin

Afla care este personalitatea ta secreta conform zodiilor Myanmar

Publicat: 24 nov. 2011
1
Inteleptii calugari budisti din Birmania (Myanmar) au creat un sistem astrologic printr-o intelegere patrunzatoare a lumii cosmice imbinata cu observarea cerului si a regatului animalelor.
Astrologia Mahabote din Birmania (Myanmar) se bazeaza in principal pe numarul opt. Energia numarului opt echilibreaza cosmosul si rezoneaza pe frecventa Divinului. Se spune despre numarul opt ca reflecta armonia in energii. Impreuna cu energia cifrei opt, sistemul astrologic antic Mahabote este bazat pe sapte planete, plus Rahu. Rahu este punctul de intersectie dintre Pamant, Soare si Luna in timpul eclipselor. Astfel, exista opt entitati planetare ce ne marcheaza vietile.
Mahabote este bazat si pe cele opt zile ale saptamanii. Calugarii din Birmania (Myanmar) au impartit ziua de miercuri in doua zile. Miercuri dimineata (de la 12:01 AM pana la 12:00 PM) si miercuri dupa-amiaza (de la 12:01 PM la 12:00 AM).
Un alt aspect al astrologiei Mahabote include directiile cardinale. Si aici putem intalni mistica putere a numarului opt, deoarece sunt opt directii cardinale, fiecare vibrand o energie aparte.
Cele opt animale din astrologia Mahabote – Zodiacul din Birmania (Myanmar)
Pentru a determina semnul tau zodiacal din astrologia Mahabote tot ce trebuie sa stii este ziua in care te-ai nascut. 
Garuda (pasare mitica)
Zi a saptamanii: Duminica
Planeta guvernatoare: Soarele
Directie cardinala: Nord – Est
Personalitate: Esti o persoana buna si generoasa. Ai face orice pentru o persoana ce necesita ajutor si din aceasta cauza unii oameni au impresia ca empatizezi prea mult. Iti plac provocarile si devii cu atat mai motivata, cu cat obstacolele vietii sunt mai greu de trecut, pentru ca nu iti place sa dezamagesti. Fire plina de energie, ii inspiri pe cei din jur.
Tigrul
Zi a saptamanii: Luni
Planeta guvernatoare: Luna
Directie cardinala: Est
Personalitate: Esti o persoana inteligenta si intuitiva, foarte atenta la detalii. De asemenea, esti puternica si rabdatoare, dar numai pana la un anumit punct. Nu iti place ca oamenii sa profite de tine si de aceea nu iti pierzi timpul cu cine nu merita. Iti asumi responsabilitatea pentru propriile actiuni si respecti adevarul. Cu siguranta veti reusi in viata.
Leul
Zi a saptamanii: Marti
Planeta guvernatoare: Marte
Directie cardinala: Sud – Est
Personalitate: Esti un conducator innascut, o fire rebela, dar si o persoana nobila. In fata celorlalti te prezinti cu demnitate si onoare. Estimezi totul corect, iei usor deciziile bune si nu faci niciodata compromisuri. Ai o vointa de fier si vei accepta intotdeauna orice provocare iti iese in cale, mai ales daca trebuie sa sustii oameni mai necajiti decat tine.
Elefantul (cu colti de fildes)
Zi a saptamanii: Miercuri dimineata
Planeta guvernatoare: Mercur
Directie cardinala: Sud
Personalitate: Esti o fire imprevizibila si plina de entuziasm. Iti place aventura si de multe ori intri in situatii complicate. Esti o persoana spontana si oamenii din jur te apreciaza pentru daruirea de care dai dovada. De asemenea, esti independenta si vrei sa iti controlezi singura destinul.
Elefantul (fara colti)
Zi a saptamanii: Miercuri dupa-amiaza
Planeta guvernatoare: Rahu
Directie cardinala: Nord – Vest
Personalitate: Ai o personalitate contradictorie si de aceea oamenilor le vine greu sa te “citeasca”. Nu iti place sa se amestece nimeni in viata ta personala pentru ca te descurci singura. Ai parte de succes si poti indeplini orice iti doresti in viata pe propriile forte. Totusi, nu iti asumi niciodata riscuri.
Sobolanul
Zi a saptamanii: Joi
Planeta guvernatoare: Jupiter
Directie cardinala: Vest
Personalitate: Nu numai ca esti agera la minte, dar si foarte inteligenta. Gasesti resurse oriunde in jurul tau pentru a le transforma in oportunitati. Desi de multe ori esti o fire introvertita si tacuta, explodezi si esti de neoprit cand vine vorba de a obtine ceea ce iti doresti cu adevarat. Esti concentrata si ambitioasa. Vei iesi cu capul sus din orice situatie.
Porcul de Guinea
Zi a saptamanii: Vineri
Planeta guvernatoare: Venus
Directie cardinala: Nord
Personalitate: Esti o fire artistica si creativa cu numeroase idei fabuloase. Chiar daca ai imaginatia bogata, iti este destul de greu sa pui in aplicare ceea ce gandesti, probabil fiindca te apuci si faci mai multe lucruri deodata. Eziti sa faci un singur lucru deoarece te plictisesti foarte repede. Fiind sensibila si buna, esti o prietena de nadejde.
Dragonul
Zi a saptamanii: Sambata
Planeta guvernatoare: Saturn
Directie cardinala: Sud – Vest
Personalitate: Esti o persoana filosofica si intelegi lucrurile in profunzimea lor. Persoanele doresc sa fie mereu in compania ta deoarece ai simtul umorului si le inspiri usor incredere. Preferi sa iti rezolvi singura problemele deoarece esti de parere ca fiecare isi croieste singur destinul. Nu iti place sa depinzi de cei din jur. 
Adauga un comentariu