Magazin

Afla care sunt cele mai norocoase zodii in luna mai 2019

Publicat: 07 mai 2019
1

Mai, ultima luna a primaverii, deschide mult asteptatul sezon estival in care noi suntem tot mai dornici sa parasim confortul familiar, in favoarea aventurii si a experientelor inedite. Indiferent de semnul nostru zodiacal, aceasta perioada de tranzitie a anotimpurilor, este extrem de prielnica pentru a ne materializa dorintele. Fie ca e vorba de acea excursie cu rulota, pe care am tot amanat-o din teama de necunoscut, sau de acel proiect neconventional care presupune sa deminisionam de la jobul actual, luna mai vine cu foarte multe oportunitati, in special pentru cei care sunt pregatiti sa le fructifice.

Afla daca te numeri printre favoritii zodiacului, carora li se vor deschide multe ferestre catre prosperitate, implinire si dragoste, iar viata lor va cunoaste turnuri interesante.

1. Taur – Pregateste-te pentru o luna asezonata cu mult romantism.

    Zodia Taurului, guvernata de planeta Venus, are in mod natural un farmec aparte si o inclinatie catre partea estetica a vietii. Luna mai iti sporeste sarmul personal si charisma, iar tu vei face peste tot cuceriri neasteptate. Fie ca esti singur sau intr-o relatie stabila, atragi privirile ca un magnet, iar tie nu-ti ramane decat sa te bucuri de toata atentia de care vei avea parte. Luna mai este extrem de prielnica pentru a-ti impartasi viziunea si perspectivele personale si profesionale, cu persoane influente care te vor ajuta sa-ti transformi visurile in realitate. Sentimentele si emotiile pe care de obicei le ti ascunse intr-un ungher al sufletului, vor avea acum un ecou puternic in ceilalti, iar tu te ve simti inteles si apreciat la adevarata ta valoare.

2. Leu – Se anunta promovari profesionale si castiguri materiale substantiale.

    Atunci cand un Leu este stapan pe sine si increzator in fortele proprii, acesta radiaza de energie si vitalitate, iar celor din jur nu le ramane decat sa-l admire. Guvernat de stralucitorul Soare, lectia pe care nativul Leu trebuie sa o invete in aceasta perioada este acceptarea propriilor slabiciuni si limitari pentru a deveni cu adevarat invincibil. Daca va trece de obstacolele ego-ului, nativul se va bucura de nenumarate oportunitati in care sa-si valorifice potentialul si cunostintele. Ambitios din fire, Leul va fi acum si sub pecetea norocului, ceea ce va atrage castiguri materiale substantiale din surse complet neasteptate. Acum e momentul sa-ti materializezi visul intr-o afacere concreta, sa pleci intr-o excursie inopinanta, sau chiar sa-ti incerci norocul pariind la agentia Betfair , pentru echipa ta favorita.

3. Sagetator – Talentele si abilitatile tale creative vor fi in sfarsit recunoascute pe plan social.

    Visator si idealist din fire, in aceasta perioada nativul Sagetator isi va muta preocuparile emotionale, creative catre cele profesionale. Este o perioada extrem de potrivita in care risti putin si sa parasesti confortul unui job de rutina pentru a-ti valorifica talentele si abilitatile. Cauta ajutor si sustinere in cei dragi pentru a-ti pune in practica planurile, caci astrele te sustin in a prospera din acea activitate artistica pe care ai tinut-o doar pentru tine din nesiguranta si scepticism. Iesi din zona de confort si incepe sa lucrezi ca freelancer, pune bazele unei afaceri sau inscrie-te la acel concurs de talente, renuntand la teama de ridicol.

    Acestea sunt cele mai norocoase zodii are luni mai, insa dupa cum spune o vorba inteleapta norocul ni-l facem singuri, cel mai adesea. Bucura-te de aceasta perioada minunata si fructifica-ti pasiunile si visurile, traieste in prezent si savureaza din plin diversitatea si frumusetea experientelor de zi cu zi.
 

Sursa imagine: https://www.shutterstock.com

Adauga un comentariu