Eveniment-Social

Află ce fac vedetele pentru a avea un zâmbet perfect. Photoshop sau realitate?

Publicat: 01 dec. 2020

Zâmbetul lor stârnește invidii! Atunci când apar pe micile ecrane, nenumărate vedete, actori, cântăreți și prezentatori TV impresionează publicul cu dinții lor albi, strălucitori și drepți. Care este de fapt secretul prețios din spatele zâmbetului de succes? Află de la medicii stomatologi specialiști ai clinicilor DENTESSE Iași!

Nu am avut cu toții norocul să ne bucurăm de o dantură impecabilă. Din păcate, un zâmbet cu probleme poate fi impediment în atragarea succesului. Photoshop-ul nu e întotdeauna soluția! Foarte multe vedete au fost nevoite să treacă pe la medicul stomatolog înainte de a se bucura de admirația fanilor. 

Cum poți obține zâmbetul de Hollywood?

Celebrități interanționale precum Celine Dion, Tom Cruise sau vedete autohtone, cum ar fi INNA și Mihaela Rădulescu sunt doar câteva exemple de persoane publice care au fost nevoite să apeleze la tratamentele stomatologice pentru a avea un zâmbet impecabil.

Credeți că Tom Cruise ar fi avut același succes cu dantura sa din adolescență? Medicii dentiști i-au salvat zâmbetul, iar acum îi regăsim în fiecare an numele în topurile cu cei mai frumoși bărbați în viață. La ce tratamente dentare a apelat marele actor și mulți alți artiști pentru a se bucura de „zâmbetul de Hollywood”?

Fațete dentare 

Tratamentul cu fațete dentare este o intervenție stomatologică minim invazivă care rezolvă probleme dentare de natură estetică: spații interdentare, colorații ale dinților, forme inestetice, înghesuiri. Rezultatul este extraordinar și de lungă durată! Și INNA este una dintre vedetele din România care a cunoscut transformări uimitoare ale zâmbetului. Iată ce schimbare uriașă i-au oferit medicii stomatologi atunci când i-au aplicat tratamentul cu fațete dentare

Aparatul dentar 

Multe vedete nu se feresc să se afișeze cu aparatul dentar! Acest tratament stomatologic ajută la repoziționarea dinților pentru a obține o estetică remarcabilă, rezultatul fiind un zâmbet cu dinți drepți și aliniați. Totodată, purtarea aparatului dentar poate schimba întreaga fizionomie a chipului.

Lora și Connect-R sunt doi soliști celebri, care au apelat la tratamentul de îndreptare a dinților cu aparat dentar. Artiștii nu s-au lăsat intimidați de aspectul bracket-ilor pe dinți și nu au evitat să zâmbească larg cu aparatul dentar la vedere. 

Există și tratamente ortodontice invizibile, care au devenit deja un trend atât la nivel național cât și internațional. Ducesa de Cambridge, Justin Bieber, Kim Kardashian și multe alte celebrități au purtat secretul aparatului dentar complet invizibil. 

Gummy smile – tratamentul zambetului gingival

Dacă te deranjează faptul că atunci când zâmbești ți se dezgolește și gingia înseamnă că ai un „zâmbet gingival” sau „gummy smile”. Află că există soluții pentru acest inconvenient, pe care unii îl consideră inestetic. Zâmbetul gingival se poate estompa cu laseul chirugical, remodelând și reconturând țesutul gingival care acoperă în exces dinții frontali, rezultând un zambet absolut minunat. Cea de-a doua cauză a zâmbetului gingival are o rezolvare ce ține de domeniul medicinei estetice și constă în injectarea unei mici doze de toxină botulinică la nivelul buzei superioare, ce relaxează mușchii responsabili de mimica zâmbetului. Procedura este minim-invazivă, durează doar câteva minute și este nedureroasă. Gwen Stefani a apelat la tratamentul “gummy smile” pentru a avea un zâmbet cum și l-a dorit.

Albirea dentară

O dantură albă și strălucitoare este ca o carte de vizită pentru persoanele care apar pe micile ecrane. Cu o singură ședință la stomatolog, vedetele își recapătă strălucirea zâmbetului, apelând la o soluție simplă și confortabilă: albirea dentară profesională. Acest tip de tratament de estetică dentară se realizează în clinica stomatologică, este rapid și face dinții cu până la 8 nuanțe mai albi. 

Restaurările dentare 

Lucrările protetice care corectează aspectul dinților profund cariați, fracturați, ciobiți sau fisurați sunt tratamente ce reconstruiesc total sau parțial structura dinților, redându-le estetica si funcționalitatea.  Proceduri de restaurări dentare precum tratamentele cu coroane dentare și incrustații dentare sunt adesea practicate pentru refacerea unui zâmbet fără imperfecțiuni.

Un zâmbet frumos și sănătos nu este un moft la care pot apela doar vedetele! Din contra, este o nevoie esențială atât pentru starea de sănătate generală, cât și pentru stabilirea relațiilor cu cei din jur. 

Vrei și tu un zâmbet de Hollywood? Descoperă în cadrul clinicilor stomatologice DENTESSE Iași soluțiile potrivite pentru tine, astfel încât să te bucuri de un dantură impecabilă, cu dinți drepți și frumoși. 

Programează-te la o ședință de estetică dentară în clinicile DENTESSE prin apel la numărul de telefon 0232 210 105 sau prin completarea formularului online https://dentesse.ro/contact/

Surse:

agentiadepresa.com

arhiva personală a artiștilor

click.ro

Comentarii
Adauga un comentariu