Magazin

Afla ce spune luna in care te-ai nascut despre personalitatea ta

Publicat: 07 iun. 2016
1
Fiecare persoana este diferita si aceasta diferenta este deseori data de luna in care s-a nascut sau de zodie. De aceea, fiecare are personalitatea si calitatile ei. Afla mai jos ce spune despre personalitatea ta luna in care te-ai nascut.
Ianuarie
Femeile nascute in Ianuarie sunt incredibil de ambitioase, cateodata severe si conservative. In plus, sunt cele predispuse sa ajunga importante, dar nu doresc niciodata sa vorbeasca despre sentimentele lor. Acestea lasa sa se apropie de ele doar persoane care sunt la acelasi nivel intelectual si pe cele care impartasesc aceleasi opinii despre viata.
Februarie
Femeile nascute in Februarie sunt foarte agreabile si trebuie tratate cu perseverenta. Nu oricine le poate intelege deoarece sunt foarte schimbatoare. In plus, acestea au simtul observatiei foarte dezvoltat si stiu daca sunt mintite.
Martie
Femeile nascute in Martie sunt foarte atragatoare, loiale si delicate. In plus, acestora le este greu sa iubeasca, chiar daca sunt adorabile si foarte placute. Acestea sunt femeile care nu trebuie comparate cu nimic.
Aprilie
Femeile nascute in Aprilie sunt diplomate si sunt cele care se imprietenesc cu usurinta cu oricine. In plus, sunt cele mai bune prietene. Majoritatea sunt geloase, dar daca se enerveaza, nu trebuie sa fii prin jurul lor. In plus, femeile nascute in aceasta luna sunt cele care fac partenerul cel mai fericit, deoarece ofera incredere si stiu ca nu o s-o piarda.
Mai
Unele dintre femeile nascute in luna Mai sunt extrem de persistente si accepta greu ceea ce au. In plus, sunt foarte atractive si se schimba dupa situatie, in timp ce pot deveni destul de agresive cu partenerul de alaturi. Acesta este motivul pentru care ele traiesc asa de mult.
Iunie
Acestea sunt unele dintre  cele mai curioase femei, comunicative si inovative. Defectul lor este ca vorbesc inainte sa gandeasca. Femeile nascute in Iunie cred ca este mai bine sa spui adevarul in fata, decat sa se vorbeasca pe la spate. In plus, sunt un dezastru in dragoste, dar barbatii devin niste jucarii in mainile lor.
Iulie
Femeile nascute in Iulie sunt sincere, misterioase, nemaipomenite si inteligente. Acestora nu le place sa se certe si sunt foarte curtenitoare cu toata lumea. Totodata, sunt cele care se pierd cu usurinta. In plus, daca te certi cu ele, nu vor uita prea usor.
August  
Aici este un mixt intre bunatate si egocentrism. Acestea trebuie sa incerce sa le pese mai mult de cei din jur, daca vor sa castige. Femeile nascute in August sunt cele care zambesc mereu, dar nu le place sa fie bufon. Daca acest lucru se intampla, vor ura foarte mult pe cel care a dus la intamplarea acestui fapt. In plus, le place sa fie mereu in centrul atentiei, dar in prezenta unui barbat se pierd.
Septembrie
Cele nascute in Septembrie, sunt femeile cele mai frumoase, disciplinate si luptatoare. Ele nu-i  iarta pe cei care le tradeaza. Prin urmare, trebuie sa se fereasca cei care va fac rau, deoarece cautati razbunare. In plus, cauta relatii lungi, ceea ce inseamna ca nu sunt fete pentru o noapte. Pe de alta parte, au mari asteptari de la parteneri.
Octombrie
Femeile nascute in Octombrie au un caracter puternic. Sunt foarte psihologice si niciodata nu tin cont de ceea ce spun cei din jur. Ele sunt inteligente, si nu-si deschid sufletul in fata nimanui deoarece cred ca oamenii tind sa abuzeze de increderea acordata. De cele mai multe ori sunt invidiate deoarece sunt dorite.
Noiembrie
Femeile nascute in Noiembrie sunt cele care actioneaza mereu inainte, dar recunosc cand gresesc. Cu acestea nu trebuie sa te joci, deoarece sunt foarte razbunatoare. Chiar daca nu le place sa auda, sunt cele carora nu trebuie sa le ceri niciodata parerea.
Decembrie
Femeile nascute in Decembrie pot fi nerabdatoare, cateodata furtunoase, fiind mereu in cautarea unei modalitati pentru a iesi invingatoare. Totodata, sunt cele care stiu sa ridice moralul, sunt deschise chiar daca de foarte multe ori sunt ranite.Adauga un comentariu