BZI LIVE

LIVE VIDEO – Află mai multe despre bunăstarea românilor. Ciprian Iftimoaei, directorul adjunct al Direcției Județene de Statistică Iași, discută la BZI LIVE despre conceptul de nivel de trai și cel de calitate a vieții – FOTO

Publicat: 23 feb. 2021

Miercuri, 24 februarie 2021, începând cu ora 11:00, în studioul BZI LIVE va reveni Ciprian Iftimoaei, directorul adjunct al Direcției Județene de Statistică Iași, pentru a discuta despre analiza statistică a calității vieții. Calitatea vieţii se referă la bunăstarea oamenilor în societate şi indică măsura în care viaţa este bună pentru aceştia. Condițiile materiale de trai, ocuparea forței de muncă, utilizarea timpului, educația, starea de sănătate, relațiile sociale și guvernarea sunt aspecte care contribuie la satisfacția generală a vieții. Invitatul Roxanei Caraiman va aborda acest subiect la nivel individual și social și va analiza sistemul de indicatori privind standardul de viață din prisma venitului, consumului și averii.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu