Cancan

Află totul despre Cristina Dorobanțu. De ce a ajuns de urgență vedeta la spital?

Publicat: 27 mai 2022
Cristina Dorobantu imbracata intr-un costum verde pe un platou de filmare
Cristina Dorobanțu a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea "Bravo, ai stil"

Cristina Dorobanțu a devenit cunoscută după ce a concurat la emisiunea „Bravo, ai stil”. Aceasta a câștigat simpatia publicului și a avansat foarte rapid în lumea televiziunii. Ulterior, frumoasa șatenă a prezentat mai multe șhow-uri la Kanal D.

De curând, vedeta a avut o problemă de sănătate și a fost nevoită să fie operată. În cele din urmă, Cristina a specificat că la momentul actual se simte bine.

Ce trebuie să știi despre Cristina Dorobanțu

Cristina Dorobanțu a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea „Bravo, ai stil”. În cadrul show-ului, vedeta a câștigat popularitatea publicului, fanii îndrăgind-o imediat. Frumoasa șatenă, a cucerit inima publicului prin eleganță, clasă și foarte multă creativitate. O altă vedetă ce a fost concurentă în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil” este și Ioana Filimon ce a pozat nud, după ce a câștigat Miss România 2016.

Primul job al Cristinei, în domeniul televiziunii, a fost cel de co-prezentatoare la emisiunea „Panorama”. Cariera sa a fost în plină ascensiune, frumoasa șatenă urmând să prezinte alături de Victor Slav, show-ul „Îmi place dansul”. Următorul pas a fost rubrica „Secrete între fete”, din cadrul emisiunii moderate de către Teo Trandafir și Bursucu. 

O dată ce a devenit din ce în ce mai cunoscută, Cristinei i-a crescut și salariu, aceasta având o remunerație de 4.000 euro lunar. În ceea ce privește studiile, vedeta a absolvit Facultatea de Drept. Cu toate acestea, visul său a fost mereu televiziunea. Mai mult de atât, prezentatoarea se vede și peste ani tot pe micile ecrane, unde are foarte multe planuri. După sezonul cu numărul 5 al emisiunii „Puterea Dragostei”, Cristina s-a reorientat către Știrile Kanal D de la ora 7:00. După trei luni, aceasta a fost înlocuită de către Simona Pătruleasa. În schimb, vedeta a rămas să prezinte doar știrile de vineri până duminică, de la ora 12:00.

 De ce a ajuns de urgență vedeta a spital?

De curând, Cristina Dorobanțu a fost operată de urgență. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” se confrunta de ceva vreme cu o zonă mai pigmentată pe picior. Cu toate că o ținea sub observație, „pata” a început să se întindă din ce în ce mai mult. Medicii au diagnosticat-o cu deramtofibrom, iar boala începea să avanseze. În cele din urmă, doctorii i-au spus că are nevoie de o intervenție chirurgicală. Mai mult de atât, aceștia i-au comunicat că operația trebuie să fie realizată cât mai curând, ceea ce a surprins-o pe vedetă.

„Extraordinar de bine mă simt, dar trebuie să recunosc că am avut super mari emoții. Am avut surpriza să mi se spună că va evolua dermatofibromul pe care l-am avut, prin urmare a trebuit în 10 minute să mă hotărăsc să-l operez. A fost ca un șoc, pentru că nu mă așteptam să am nevoie de lucrul acesta. M-am dus la doctor și m-a băgat în sala de operație ca să-l scoată, să nu mai evolueze, pentru că se mărea și ar fi putut fi periculos în timp. A fost anestezie locală. Era localizat pe picior”, a declarat Cristina Dorobanțu.

La momentul actual, Cristina Dorobanțu se află în afara oricărui pericol și se simte foarte bine. Printre vedetele ce s-au făcut remarcate la „Bravo, ai stil” se numără și Theo Rose a cărei biografie nu se află pe Wikipedia, Adina Halaș și Marisa Paloma.
Adauga un comentariu