Magazin

Afla zodiile care te iubesc si cu care faci casa buna

Publicat: 25 apr. 2014

Acum ceva timp iti spuneam de cine sa fugi in dragoste. Sigur, cu conditia sa nu fi fost total orbita deja. Azi iti spunem si in bratele cui sa sari fara ezitare. Iata care sunt semnele compatibile cu al tau. Si pentru ca repetitia e mama invataturii, iti mai spunem inca o data de cine sa stai departe. Ca sa nu te mai tot intrebi tu, Rac, daca ti-ar sta bine langa un Taur sau langa un Varsator? Poate chiar un Leu…

Citeste si: Cum se descurca fiecare zodie atunci cand este pusa in fata unei situatii tensionate

Mai intai, trebuie sa stii ca fiecarui element ii corespund patru semne zodiacale dupa cum urmeaza:
Apa: Rac, Scorpion, Pesti.
Pamant: Taur, Fecioara, Capricorn.
Foc: Berbec, Leu, Sagetator.
Aer: Gemeni, Balanta, Varsator.

Citeste si: Cum sa-ti dai seama daca e timid, in functie de zodia lui

Cele patru elemente se completeaza, interfereaza unul cu altul, se lupta intre ele sau, din contra, creeaza aliante. Astfel, semnele de apa se pupa bine si cu succes cu cele de pamant, iar aerul si pamantul nu vor face casa buna, dupa cum nu vor face si focul si apa. Ar mai fi de notat ca si perechile gemene de tip Berbec-Berbec uneori au viata lunga impreuna, tocmai pentru ca se cunosc, dar alteori chiar aceasta cunoastere pune cruce atractiei.

Compatibilitate Berbec
Berbecii se inteleg de minune cu Sagetatorul, Leul si Varsatorul. Si sunt la cutite cu Scorpionii, Pestii si Capricornii.

Compatibilitate Taur
Sortiti tie iti sunt Racii, Balantele si Fecioarele. Te usuci, si nu de dor, in preajma Varsatorilor, Gemenilor si Leilor.

Citeste si: Cum te va pune la incercare destinul, in functie de zodie

Compatibilitate Gemeni
Faci casa buna cu Leii, Balantele, Gemenii, Capricornii si Sagetatorii. In schimb, sar scantei langa Scorpioni, Tauri, Pesti sau Berbeci.

Compatibilitate Raci
Esti in al noualea cer langa Scorpioni, Tauri, Balante si Sagetatori. Dar e vai de tine langa Lei, Varsatori, Gemeni sau Berbeci.

Compatibilitate Leu
Cine sa infloreasca langa flacara Leilor, care eclipseaza tot in jur? Un Sagetator, o pasnica Fecioara, un Capricorn, Scorpion sau Gemeni. Sensibilii precum Pestii, Taurii si Racii nu o vor duce prea bine.

Compatibilitate Fecioara
Fecioarele infloresc langa Tauri, Gemeni, Scorpion, Lei, Balante si Raci. In schimb, pamantul Fecioarei se usuca si crapa langa Varsatori, Berbeci si Pesti.

Citeste si: Horoscop. Ce vrea de la tine ca sa te ceara in casatorie, in functie de zodia lui

Compatibilitate Balanta
Aerului rarefiat si rafinat al Balantelor le prieste de minune tovarasia Gemenilor, Varsatorilor, Sagetatorilor si Leilor. In schimb, devine irespirabil langa Scorpioni, Tauri, Berbeci si Pesti.

Compatibilitate Scorpion
Misterul Scorpionilor rezoneaza excelent cu Racii, Taurii, Pestii, Leii si Fecioarele. Nu ii prieste insa deloc compania Berbecilor, Varsatorilor, Gemenilor, Balantelor si Sagetatorilor.

Compatibilitate Sagetator
Sagetatorii se inteleg de minune cu Leii, Gemenii, Racii, Fecioarele si Pestii. Cu Scorpionii, Taurii, Capricornii si Berbecii neintelegerile curg.

Citeste si: Cum sa te bucuri din plin de viata, in functie de zodia ta

Compatibilitate Capricorn
Sunt incununate de succes reunirile cu Lei, Scorpioni, Gemeni, Raci si Fecioare. Cel mai rau le va merge langa Berbeci, Pesti si Varsatori.

Compatibilitate Varsatori
Aerul e vesel si plin de raze de soare cand in preajma le sunt Sagetatorii, Leii, Balantele, Berbecii si Gemenii. In schimb, le ploua intruna langa Scorpioni, Tauri, Raci si Pesti.

Compatibilitate Pesti
Pestii sunt numai fluturi langa Scorpioni, Tauri, Raci, SAgetatori, Fecioare si Capricorni. In schimb, li se ineaca toate corabiile langa Gemeni, Berbeci si Balante.
sursa: flu.roloading...

Adauga un comentariu