BZI LIVE

LIVE VIDEO – Aflați totul despre campania de depunere a cererilor unice de plată din acest an, de la directorul APIA Iași! Sergiu Jităreanu va oferi informații importante despre această campanie, numai la BZI LIVE! – FOTO

Publicat: 03 mart. 2021

Joi, 4 martie 2021, începând cu ora 11:00, în studioul BZI LIVE va fi prezent Sergiu Jităreanu, director al Agenției de Plăti și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Iași. Tema principală a discuției va fi campania de depunere a cererilor unice de plată din acest an, care a demarat la data de 1 martie și se va desfășura până la 15 mai 2021. Specialistul din cadrul instituției va discuta și despre subvenţiile acordate fermierilor din Iași, ce documente trebuie să depună în această perioadă fermierii care vor să obțină ajutoarele financiare dar și când vor începe programele derulate de APIA în fiecare an.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.
Adauga un comentariu