Eveniment-Social

After School la singura scoala cu predare exclusiv in engleza din Regiunea de Nord-Est

Publicat: 29 sept. 2014
1
Parintii care doresc sa le ofere copiilor o alternativa constructiva de petrecere a timpului liber vor gasi la Seven Hills o oferta completa, care imbina studiul cu atelierele distractive de dezvoltare a abilitatilor personale. Programul se desfasoara de luni pana vineri, in intervalul orar 12:30 – 16:30 si 17:00 – 18:00 si include masa de pranz, consiliere in pregatirea temelor, studiul intensiv al limbii engleze si participarea la cluburi de dezvoltare personala.

Vezi si Cum arata Scoala Seven Hills de la Palas Iasi – UPDATE GALERIE FOTO,VIDEO

Astfel, elevii vor avea posibilitatea sa aprofundeze informatiile invatate la scoala si vor studia limba engleza impreuna cu profesorii Seven Hills instruiti dupa sistemul Cambridge. Totodata, copiii pot opta pentru clubul de balet, cel de limbi moderne sau pot invata sa cante la un instrument, precum pian, vioara, chitara sau flaut.

Oferta Seven Hills este dedicata elevilor din clasa pregatitoare pana la clasa a IV-a, insa la cluburile de dezvoltare personala si a abilitatilor pentru viata pot participa si elevii claselor V – VIII. Cursurile si atelierele se desfasoara la sediul Seven Hills International School din ansamblul urbanistic Palas, intr-un spatiu modern si vesel, dotat cu echipamente IT de ultima generatie si cu sala de muzica.

Citeste si Au inceput inscrierile la Seven Hills, prima scoala internationala din Iasi

Programul complet After School la Seven Hills, care include masa de pranz, pregatirea lectiilor, cursuri de limba engleza si un club de dezvoltare personala, presupune 500 de lei pe luna. Seven Hills International School completeaza oferta educationala pentru elevii din clasa pregatitoare pana la clasa a VIII-a si cu un program intensiv de limbi moderne. Copiii pot participa la cursuri de limba engleza, in vederea obtinerii Certificatului International Cambridge, dar si la cursuri de limba germana sau limba italiana.

Adauga un comentariu