Magazin

Agapurin, drajeuri

Publicat: 02 dec. 2010

Compozitie: Drajeuri ce contin 60 mg lactat de prenilamina.

Actiune terapeutica
: Antianginos prin deprimarea miocardului si vasodilatatie coronariana (antagonist nespecific al calciului, scade cantitatea de catecolamine la nivelul miocardului) provoaca vasodilatatie cerebrala.
Este slab sedativ.

Indicatii:
Tratamentul de fond al cardiopatiilor ischemice nedureroase, angina de piept, infarct miocardic (dupa perioada acuta); angina pectorala la hipertiroidieni, tahicardie, sindrom cardiac hiperkinetic, tulburari de irigatie cerebrala.

Mod de administrare
: Oral 60-240 mg/zi (1-4 drajeuri)

Contraindicatii:
Tulburari de conducere atrio-ventriculara si intraventriculara, bradicardie (sub 60/minut), alungirea intervalului QT, insuficienta cardiaca (se digitalizeaza in prealabil), hipotensiune arteriala marcata, hipokaliemie, boli hepatice si renale severe.
Se va administra cu prudenta la batrani (in doze mici).
Se va evita tratamentul ambulator la soferi si la cei cu alte profesiuni ce presupun concentrarea intensa si prelungita a functiilor psihice.
Atentie la sportivi deoarece poate pozitiva unele reactii folosite la controlul antidoping

OBSERVATIE: Informatiile prezentate nu trebuie folosite in scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate sau boala sau de inlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat.loading...

Adauga un comentariu