Eveniment-Social

Agresiunile fizice au umplut Unitatea de Primire Urgente! Foarte multe cazuri in ultimele saptamani

Publicat: 03 mai 2019
1

In ultimele doua saptamani, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului "Sf. Spiridon" au ajuns foarte multi ieseni care au fost implicati in conflicte violente, in urma carora s-au ales cu rani si traumatisme importante.

De multe ori, aceste conflicte violente izbucnesc pe fondul consumului excesiv de alcool. In aceasta situatie s-a aflat si un tanar din Iasi, care a fost agresat de mai multe persoane si a avut nevoie de tratament de specialitate.

Citeste si: Caz UNIC in spitalele din Iasi! Nu mancase de aproape o luna de zile si a ajuns pe mainile doctorilor! Medicii au ramas fara cuvinte dupa ce au descoperit acest lucru in stomacul batranului

"In cursul zilei de ieri, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportat un tanar din judetul Iasi. In momentul in care a ajuns la unitatea medicala, s-a constatat ca pacientul era policontuzionat, prin agresiune fizica. Pacientul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial si mai multe contuzii. Acesta a primit ingrijiri in cadrul Unitatii de Primire Urgente si a fost internat pentru a beneficia de tratament de specialitate, pentru a fi tinut sub atenta supraveghere medicala si pentru a fi supus unor investigatii mai amanuntite", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.

Adauga un comentariu