Eveniment-Social

Agresiunile fizice ocupa in continuare un loc fruntas in topul patologiilor de la UPU

Publicat: 18 iul. 2018
1

In ultima perioada, una dintre patologiile care predomina la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi este reprezentata de agresiunile fizice.

Astfel, tot mai multi ieseni ajung pe mainile medicilor, dupa ce sunt implicati in conflicte violente, in urma carora sufera rani care le-ar putea pune viata in pericol. Acesta este si cazul unui barbat in varsta de 58 de ani, din Iasi, care a fost lovit in repetate randuri cu un lemn.

Citeste si: Exclusiv! Iesenii au avut un weekend aglomerat! Mai multi barbati au ajuns la urgente dupa ce s-au batut

"La Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» a fost transportat un barbat in varsta de 58 de ani, din Iasi. Din informatiile pe care le avem, se pare ca acesta a fost implicat intr-un conflict verbal violent, care a degenerat intr-o adevarata bataie. Acesta a fost lovit cu un lemn, in urma agresiunii suferind contuzie pulmonara si mai multe rani care i-ar putea pune viata in pericol. Dupa ce a primit ingrijiri medicale in Unitatea de Primire Urgente, pacientul a fost dirijat catre Chirurgie Toracica, pentru a primi tratament de specialitate", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.

Adauga un comentariu