Actualitate

Agresorul din Bucureşti care a distrus o maşină cu o crosă de golf a fost reţinut – VIDEO

Publicat: 23 iun. 2021
Agresorul din Bucureşti care a distrus o maşină cu o crosă de golf a fost reţinut - VIDEO
Bărbatul în vârstă de 30 de ani este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

Noi detalii despre agresorul care a atacat un conducător auto cu o crosă de golf, în traficul din Bucureşti. Acesta a fost reţinut la nici două zile după comiterea faptei.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Maşina vandalizată în Capitală. Doar unul dintre agresorii din trafic a fost reţinut

Alături de bărbatul care a lovit puternic maşina cu o crosă de golf se afla şi o femeie care lovea vehiculul cu piciorul. Partenera lui, care a spart farul Loganului, nu a fost încă identificată. Oamenii legii o caută în aceste momente pe tânăra care îl însoţea.

Femeia a scos o macetă cu dimensiunea de aproximativ jumătate de metru şi s-a îndreptat atunci spre şoferul pe care l-au agresat.

A fost identificată persoana vătămată, fiind un bărbat de 35 de ani. Acesta a fost audiat, iar mai apoi a depus o plângere penală. Duminică seara, 20 iunie 2021, șoferul unui autoturism marca BMW a lovit în repetate rânduri cu o crosă de golf o altă mașină, aflată în trafic, iar femeia care îl însoțea a lovit același vehicul cu piciorul. Scenele violente din Bucureşti au fost filmate de un alt participant la trafic.

„Agresorul din trafic a fost reținut! Șoferul agresiv din trafic este acum cercetat în stare de reținere sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și împiedicarea sau ingreunarea, circulației pe drumurile publice.

În seara de 22.06.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au reținut un bărbat de 30 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni. Vă reamintim că Secția 7 Poliție s-a sesizat din oficiu, în lipsa unei plângeri, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe, când în jurul orei 21.00, conform unor imagini, un conducător auto a lovit cu un obiect contondent o altă mașină, aflată în trafic, iar persoana care îl însoțea a lovit, același autoturism cu piciorul”, anunță Sindicatul Europol.

Victima a depus o plângere penală la Poliţie

Potrivit imaginilor postate pe pagina de Facebook a Sindicatului polițiștilor Europol, mașina în care se aflau cei doi agresori au blochat autoturismul victimei în mijlocul străzii.

„Dă pe afară pe străzile din București. Un cuplu de intelectuali, ea între proiecte, el întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent și pasionat de golf, s-a gândit să îi dea o lecție de bune maniere unui sărac cu Logan. Fără să știm care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf și aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei mașinii de săraci. Apoi continuă să îl lovească și pe șofer, cu multă violență. Evident, și partenera lui îl sprijină și aplică mai multe lovituri oglinzii Loganului, așa cum se învață pe centură atunci când clientul nu îți plătește serviciile”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a Europol.

Ieri, 22 iunie 2021, Europol afirma faptul că agresorul va fi cercetat în stare de libertate.

„Imaginile video ne-au fost transmise de un șofer care voia să se facă util și să înregistreze incidentul pentru a sprijini poliția să îi identifice pe autori. Trist este că lipsa de educație și degradarea valorilor morale, se vede tot mai mult în societate, inclusiv în trafic. Iar în cazul de față, pentru că șoferul agresat nu a postat pe YouTube filmul agresiunii și nici nu este vreun „activist”, cu toate că a suferit mai multe vătămări decât în cazul celui de la Buzău, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate”, mai scrie pe pagina Sindicatului Europol.
Adauga un comentariu