News Flash:

Agresorul politistului din Targoviste a fost arestat

7 Septembrie 2010
1237 Vizualizari | 2 Comentarii
Daniel Uta
• Retinut dupa ce a lovit cu o sticla în cap, într-un local din Targoviste, un politist de la IPJ Dambovita, care, în urma incidentului, a ajuns în coma la spital, Daniel Uta si-a recunoscut fapta în fata anchetatorilor, spunand ca o regreta

Retinut dupa ce a lovit cu o sticla în cap, într-un local din Targoviste, un politist de la IPJ Dambovita, care, în urma incidentului, a ajuns în coma la spital, Daniel Uta si-a recunoscut fapta în fata anchetatorilor, spunand ca o regreta, dupa ce, initial, acesta a negat ca l-a agresat pe politist. Beatrice Dan, avocata lui Daniel Uta, a spus ca tanarul este constient, acum, de fapta comisa si de gravitatea acesteia, dar spune ca nu a lovit cu premeditare. "A lovit din greseala, a fost o eroare. Regreta fapta, stie ca politistul e în stare foarte grava si ne rugam sa fie bine, ne dorim sa fie bine. Este o nenorocire, este vorba despre viata a doi tineri - unul care se zbate între viata si moarte si celalalt care si-a distrus viata, probabil", a declarat Beatrice Dan.
Daniel Uta, zis "Danezu", a fost retinut, luni dimineata, în baza unei ordonante pentru 24 de ore, emisa de procurorii Parchetului Tribunalului Dambovita, dupa ce a fost audiat de procurori timp de peste cinci ore. Ulterior, acesta a ramas la Parchet pentru audieri, iar la ora transmiterii acestei stiri fusese dus, sub escorta, la Tribunalul Dambovita, cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile. Toate celelalte persoane audiate în acest caz, în ultimele 24 de ore, de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dambovita au calitatea de martori în dosar. Potrivit sefului Politiei Dambovita, comisar-sef Vasile Tache, ordonanta de retinere pe numele lui Uta a fost emisa de procurori sub acuzatia de tentativa de omor calificat. George Daniel Uta, zis "Danezu", de 22 de ani, presupus interlop din Targoviste, ar face parte din gruparea interlopa "Ghenosu".
Daniel Uta a fost prins, duminica seara, într-un apartament din Bucuresti, în urma unei descinderi a politistilor de la Investigatii Criminale, cu sprijinul Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, din cadrul Ministerului de Interne si a Serviciului Roman de Informatii. In apartament a mai fost gasit un barbat, Dragos Bancila, care a fost ridicat de politisti. Acesta, împreuna cu fata în apartamentul careia au fost gasiti cei doi, a fost dus, în noaptea de duminica spre luni, la Parchetul Tribunalului Dambovita, pentru audieri.
Membrii gruparii "Ghenosu" sunt cercetati în 38 de dosare penale, întocmite în decurs de un an si jumatate, cele mai multe dintre acestea pentru tentativa la omor, amenintari, violente si furturi calificate, au declarat ieri, pentru Mediafax, surse oficiale din cadrul Politiei Romane.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

anonim  | #121958
BZI. DE CE NU SE MAI SPUNE NIMIC DE CLANUL "CORDUNEANU..?"MARIAN CORDUNEANU CIRCULA LIBER SI CHIAR SOFEAZA FARA NICI O FRICA...DUPA CE A UCIS UN OM AL STRAZI ...CE LEGI NESCRISE TREBUIESC ADOPTATE PT CRIMINALI ..?APRECIEZ STATUL FRANCEZ CA EXPEDIAZA RROMI , SI CRIMINALI , PT CA EI TIN LA CETATENIII LOR...LA NOI MORI , SE FACE UN PIC DE PRAF...SI SE BAT PE FUNCTII DE CONDUCERE...TRAIASCA ROMANIA!!!!!
DAAAA ! Bravo politiei Iasi care face doar informari cetatzenesti !  | #122138
Cazierul recidivistului BARBIERU ION CRISTIAN

ANTECEDENTELE PENALE ale recidivistului BARBIERU ION CRISTIAN


Fiul lui Gheorghe si Maria,
Nascut la data de 17.11.1969 in Municipiul Roman, Jud. Neamt,
Ultimul domiciliu din Cartea de Identitate seria MX 580539 din 15.12.2005
Aleea M. Sadoveanu nr.28,
C N P 1691117272631

Condamnat 1 an si 6 luni inchisoare pt. Art 213 Cod Penal, cu aplicarea Art. 71 si 64 C.P.
- Art. 213 – Abuzul de Incredere – Insusirea unui bun mobil al altuia, detinut cu orice
titlu, sau dispunerea de acest bun pe nedrept ori refuzul de a-l restitui, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 4 ani sau cu amenda.
Art. 64 – Interzicerea unor drepturi : Pedeapsa complementara
a) dreptul de a alege si de a fi ales in autoritatile publice sau in functiile elective publice;
cool.gif dreptul de a ocupa o functie implicand exercitiul autoritatii de stat;
c) dreptul de a ocupa o functie sau a exercita o profesie de natura aceleia de care s-a folosit condamnatul pt. savarsirea infractiunii;
d) drepturile parintesti;
e) dreptul de a fi tutore sau curator;
Sentinta Penala 255/11/07.1997 – Judecatoria Iasi – Decizia Penala 31/ 14.01.1999 Curtea de Apel Iasi.

Condamnat 1 an inchisoare pt. Art. 293 Cod Penal
- Art 293 – Falsul privind identitatea – Prezentarea sub o identitate falsa ori atribuirea unei
asemenea identitati altei persoane, pt. a induce sau a mentine in eroare un organ sau institutie de stat sau o alta unitate la care se refera art. 145, in vederea producerii unei consecinte juridice, pentru sine ori pt. altul, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani;

Condamnat 8 luni inchisoare pt. Art. 291 Cod Penal
- Art 291 – Uzul de Fals – Folosirea unui inscris oficial ori sub semnatura privata, cunoscand ca este fals, in vederea producerii unei consecinte juridice, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani cand inscrisul este oficial si cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani cand inscrisul este
sub semnatura privata;

Condamnat 1 an si 8 luni inchisoare pt. Art. 215 alin. 2 si 3 Cod Penal
- Art 215 – Inselaciunea – (1) Inducerea in eroare a unei persoane, prin prezentarea ca adevarata a
unei fapte mincinoase sau ca mincinoasa a unei fapte adevarate, in scopul de a obtine
pentru sine sau pentru altul un folos material injust si daca s-a pricinuit o paguba, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 12 ani.
(2) – Inselaciunea savarsita prin folosire de nume sau calitati mincinoase se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 15 ani. Daca mijlocul fraudulos constituie prin el insusi o infractiune, se aplica regulile privind concursul de infractiuni.
(3) – Indicerea sau mentinerea in eroare a unei persoane cu prilejul executarii unui contract, savarsita in asa fel incat, fara aceasta eroare, cel inselat nu ar fi incheiat sau executat contractul in conditiile stipulate, se sanctioneaza cu pedeapsa prevazuta in alineatele precedente, dupa distinctiile acolo aratate.

Condamnat 2 ani si 2 luni inchisoare pt. Art 282 Cod Penal, alin. 1 si 2;
- Art. 282 – Falsificarea de Monede sau alte valori – (1) Falsificarea de moneda metalica,
Moneda de hartie, titluri de credit public, cecuri, titluri de orice fel pt. efectuarea platilor, emise de institutia bancara ori de alte institutii de credit competente, sau falsificarea oricaror altor titluri ori valori asemanatoare, se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 12 ani si interzicerea unor drepturi.

Condamnat 1 an si 4 luni inchisoare pt. Art. 215 alin. 2 si 3 Cod Penal;

Condamnat 1 an si 4 luni inchisoare pt. Art. 215 alin. 2 si 3 Cod Penal;
- Cu aplicarea art. 41 alin 2 Cod Penal;
- Art 41 : Unitatea infractiunii continuate si a celei complexe : (1) – In cazul infractiunii continuate si al infractiunii complexe nu exista pluralitate de infractiuni.
- (2) – Infractiunea este continuata cand o persoana savarseste la diferite intervale de timp, dar in realizarea aceleiasi rezolutii, actiuni sau inactiuni care prezinta, fiecare in parte, continutul aceleiasi infractiuni.
- (3) – Infractiunea este complexa cand in continutul sau intra, ca element sau ca circumstanta agravanta, o actiune sau inactiune care constituiew prin ea insusi o fapta prevazuta de legea penala.

Sentinta penala 285/ 02.12 1997 – Tribunalul Judetean Iasi, Decizia Penala 86 / 24.03.1998 – Curtea de Apel Iasi.

Arestat la 27.01.1997 si eliberat conditionat la 17.04.1998 – rest 56 zile .

Pornita inceperea urmaririi penale de Parchetul Bacau, pt. savarsirea infractiunii prevazute de Art. 215 alin. 4 Cod Penal, cu aplicarea Art. 37 a Cod Penal.

Nu cred ca mai este nevoie sa va reamintesc ca escrocul “TEPIERU” – pe numele lui adevarat BARBIERU ION CRISTIAN… un recidivist ordinar… a inselat prin folosirea de CEC-uri si B.O.-uri fara acoperire in cont, zeci de societati comerciale.

Este cunoscut ca facand echipaj cu fosta dactilografa a PARCHETULUI de pe langa TRIBUNALUL IASI – concubina ALAZAROEI CATALINA (fosta Tarnauceanu)… precum si cu fosta sotie a reporterului IULIAN CAZACU (PRO-TV Iasi – TVR-Iasi) – numita ANCA MARIA CAZACU (fosta Ciudin).

Mai nou… escrocul BARBIERU ION CRISTIAN – un turnator al arestului IPJ Iasi, face valuri incercand sa-si recupereze un rahat de bordei pe care l-a avut pe aleea Sadoveanu 28 Iasi, confiscat de catre banca intrucat in trecut… idiotul a tras bancii respective o teapa dupa ce luase un credit, dar banca fiind mai isteata… si stiind ca de pe firma INTERMEDIAN SRL nu va putea recupera nimic… l-a executat asupra bordeiului… lasandu-l sa umble venetic… din gazda in gazda !

Idiotul de BARBIERU ION CRISTIAN – aruncat in strada dupa evacuare, se duce la politie cu tupeu si isi face si buletin acolo… exact in locatia de unde fusese aruncat in strada… bineinteles folosind fostele acte de proprietate, iarasi comitand astfel infractiunea de FALS in DECLARATII !

Actualmente este investigat de SIF Iasi pentru diferite infractiuni economice, inselaciune, fals privind identitatea, distrugere, tulburare de posesie… ssa !

Am mai aflat si faptul ca faptuitorii BARBIERU ION CRISTIAN si ALAZAROEI CATALINA au fost condamnati chiar in cursul anului 2008 pt. savarsirea acelorasi infractiuni de ‘Amenintare’ si ‘Lovire si alte violente’, pe numele lor existand hotarari definitive de condamnare si anume :

- Sentinta penala 1992/04 iulie 2007 – dosar penal 8888/245/2006 in care BARBIERU ION CRISTIAN este condamnat la 3 luni inchisoare, pedeapsa suspendata contionat cu termen de incercare de 2 ani si 3 luni, iar TARNAUCEANU CATALINA condamnata la plata Amenzii Penale de 3000 RON. – sentinta investita ca definitiva si irevocabila din data de 12.12.2008

- Sentinta penala 5923/19.12.2006 – dosar penal 11028/245/2006 in care BARBIERU ION CRISTIAN este condamnat la plata Amenzii Penale de 3000 RON – sentinta investita ca definitiva si irevocabila din data de 12.12.2008

Adancind investigatiile proprii asupra faptelor penale comise de acesti doi infractori, am mai aflat ca :

BARBIERU ION CRISTIAN este un recidivist avand 8 condamnari la activ, enumerand aici – ‘’Fals privind identitatea’’, ‘’ Abuz de Incredere’’, Fals si uz de fals’’, Inselaciune.
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.4302 (s) | 22 queries | Mysql time :0.306015 (s)