Magazin

Ai CARCEI? Vezi cum apar si cum poti scapa de durere

Publicat: 30 ian. 2014
1
Carceii sunt foarte durerosi si multe persoane se confrunta cu o asemenea problema. Potrivit medicilor, carceii apar cand organismul nu are suficient calciu, potasiu sau magneziu, cand persoana are tulburari circulatorii sau cand tesuturile nu sunt oxigenate. Totodata, carceii apar si in cadrul unor afectiuni neurologice. Uneori carceii pot fi confundati si cu convulsiile pe care le are un pacient care are epilepsie. Sunt carcei care apar in repaus sau sunt aceste crampe musculare care apar dupa o distanta la mers, un mic efort.

Citeste si De ce ai carcei, ti se bate ochiul sau tresari in somn. Ce spun medicii si ce trebuie sa faci
 

Carceii se calmeaza prin repaus, mai ales cand este vorba de tulburari circulatorii. De asemenea, pentru a scapa de durerile insuportabile cauzate de carcei este recomandat un supliment de calciu, magneziu sau potasiu sau schimbarea alimentatiei pentru un surplus de minerale.
Totodata, se poate scapa de carcei daca se maseaza zona dureroasa. Mai mult, un dus cald sau fierbinte poate ajuta la relaxarea muschilor si la alinarea durerilor. In cazul unui carcel in talpa, se intinde piciorul drept si apoi se trag degetele de la picioare spre cap si se maseaza usor zona.
Cum puteti scapa de carcei
In cazul unui carcel la picior, plimbati-va si scuturati puternic piciorul. Puneti apoi o perna sub piciorul intins
Beti cel putin 6 pana la 8 pahare de apa in fiecare zi pentru ca vitaminele si mineralele sa fie absorbite in corp intr-un mod adecvat
Pastrati-va muschii supli prin inot sau exercitii acvatice
Purtati incaltari adecvate si stati departe de tocurile inalte
Includeti banane, rosii, cartofi, broccoli, pepene galben si citrice in dieta zilnica
Masati zona dureroasa cu ulei esential de ghimbir sau cu tinctura pentru a stimula circulatia sangvina si pentru a ajuta muschii sa se detensioneze, potrivit romaniatv.net.
Tags:
Adauga un comentariu