Magazin

Ai ficatul in ”pioneze”? Iata remediul care regenereaza ficatul si de care nu ai auzit pana acum

Publicat: 26 nov. 2018
1

Ficatul are un rol extrem de important in functionarea intregului organism, de aceea trebuie sa ai foarte mare grija de el. Curatarea si regenerarea ficatului se poate face intr-un mod complet natural, cu ajutorul unui suc p care il poti prepara la tine acasa.

Ingrediente
o mana de frunze proaspete de menta
sucul de la o lamaie
coaja de la o lamaie
sucul de la o portocala
1 litru de apa
miere dupa gust

Mod de preparare
Fierbe apa si adauga frunzele de menta. Lasa la fiert timp de 5 minute. Indeparteaza apoi de pe foc si permite-i amestecului sa se raceasca.

Adauga apoi restul ingredientelor.
Consuma bautura pe parcursul zilei, in fiecare zi.

Ficatul este cu siguranta unul dintre cele mai fascinante si importante organe din corpul uman, astfel incat merita sa aflam cateva lucruri interesante despre el:
– Ficatul este cel mai mare organ intern al omului si al doilea cel mai mare organ al omului, clasandu-se imediat dupa piele.
– Ficatul este de marimea unei mingi de fotbal, spune Douglas T. Dieterich, director al Institutului de Medicina a Ficatului la Scoala Icahn de Medicina din New York, intr-un articol publicat pe www.health.com
– Ficatul este un organ multitasking, indeplinind sute de functii in organismul nostru (PESTE 500!) . “Ficatul face atat de multe lucruri incat oamenii de stiinta nu au fost inca capabili sa conceapa un aparat care sa suplineasca ceea ce face ficatul precum face aparatul de dializa pentru rinichi.”

– Din anumite puncte de vedere, ne putem referi la ficat ca la un organ “rezistent”. “Ficatul este atat de rezistent incat daca inlaturi o portiune din el (chiar o treime sau doua treimi), partea care ramane va inlocui partea care lipseste in aproximativ 6-8 saptamani, ajungand sa isi indeplineasca functia ca si inainte”, afirma medicul in acelasi articol.

Adauga un comentariu