Magazin

Ai mancat vreodata OUA MURATE in otet? Doamne, cat de bune sunt! Se prepara foarte usor iar gustul e dumnezeiesc!

Publicat: 01 apr. 2017

Pentru o portie de doua persoane aveti nevoie de:

– 6 oua

– o cana de cana de otet
– o cana de apa
– o lingura de boabe de mustar
– un catel de usturoi
– o lingura de piper boabe
– o foaie de dafin

Mai intai puneti ouale la fiert. Imediat cum apa incepe sa clocoteasca stingeti focul. Dupa 10 minute scoateti ouale, curatati-le si lasati-le la racit.

Ulterior puneti apa, boabele de piper, de mustar si otetul la fiert intr-un ibric. Dupa ce apa clocoteste opriti focul si adaugati frunza de dafin si usturoiul pisat.

Asezati ouale in borcan, turnati lichidul cald peste ele, inchideti, iar dupa ce se raceste depozitati-l in frigider. Se consuma dupa 7 zile. Pofta mare!
Sursa 



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit