Magazin

Ai nevoie de un mic supliment financiar? Poti aplica pentru un credit IFN!

Publicat: 20 sept. 2019

Uneori, o cheltuiala oricat de mica poate deveni un inconvenient atunci cand ne prinde nepregatiti. Probabil ca majoritatea am trecut prin aceasta situatie – o factura neasteptata de la medicul veterinar, o defectiune a masinii sau o masina de spalat stricata. Poate ca nu este nevoie de o suma foarte mare de bani, insa, daca depaseste bugetul alocat acelei luni, probabil ca vei nevoie de o metoda rapida de finantare. 

Multe persoane nu au un fond de economii. Astfel, atunci cand au nevoie de un mic supliment financiar, exista mai multe variante de imprumut, precum un credit IFN. Chiar daca pare un termen tehnic (IFN insemnand institutie financiara nebancara), trebuie sa stii ca acest tip de credit este perfect pentru acoperirea nevoilor personale. De exemplu, la Provident poti beneficia de sume de bani cuprinse intre 500 si 10.000 de Lei, iar daca esti deja client si ai un comportament responsabil de plata, poti aplica pentru un credit IFN de pana la 15.000 de Lei.

Atunci cand aplici pentru un credit IFN, va trebui sa iei in calcul cateva aspecte importante. Inainte de a opta pentru primul credit IFN pe care il gasesti, incearca sa te informezi temeinic si sa compari cateva dintre optiuni. De regula, este indicat sa te orientezi catre o companie cu experienta, care mentine transparenta costurilor si te informeaza temeinic cu privire la serviciile oferite. 

Cum aplici pentru un credit IFN?

Din fericire, criteriile de aplicare sunt destul de reduse. Astfel, in cele mai multe cazuri, o companie care acorda credite IFN iti va solicita o dovada a unui venit lunar (precum adeverinta de salariu, talon de pensie sau alte surse dovedibile de venit), precum si alte informatii, cum ar fi contul bancar pentru transfer. Cu toate acestea, Provident iti pune la indemana si un serviciu optional de gestionare la domiciliu a creditului. In cazul in care esti eligibil pentru un credit IFN si optezi pentru acest serviciu optional, un reprezentant Provident se va deplasa la adresa indicata de tine si iti va aduce banii in maximum 48 de ore. De asemenea, cu acest serviciu de gestionare la domiciliu nu mai ai nevoie de cont bancar.

Inainte de toate, insa, intra pe site-ul Provident.ro si foloseste simulatorul de credit. Cu ajutorul acestuia poti alege suma, dar si perioada de timp in  care doresti sa faci rambursarea. In functie de aceste doua variabile, dar si a serviciilor optionale alese, simulatorul determina valoarea ratei. 

In concluzie, daca ai nevoie de un imprumut rapid de bani, iar suma este mica spre medie, aplicarea pentru un credit IFN de la Provident poate fi o optiune de luat in calcul. De asemenea, poti avea acces si la alte avantaje, precum reduceri promotionale sau chiar premii in bani la recomandarea unei alte persoane! Cu toate acestea, este indicat sa te asiguri ca faci acest pas in cunostinta de cauza, avand resursele necesare pentru rambursarea imprumutului. Provident sustine activ creditarea responsabila, fiind una dintre cele mai longevive companii care ofera credite IFN, cu peste 13 ani de experienta in Romania!loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit